De damă

Filter by
Vizualizare ca Grila Lista
Articolele 1-12 din 57

Biciclete de damă KROSS

Cum să alegi o bicicletă pentru o femeie?

Până de curând, răspunsul la întrebarea cum să alegi o bicicletă de damă a fost extrem de dificil. Mai ales din cauza ofertei foarte limitate de astfel de biciclete. Acum, tot ce trebuie să faceți este să găsiți tipul potrivit de bicicletă, să alegeți accesoriile care se potrivesc cu preferințele ciclistei și sunteți gata de drum! Este mult mai simplu și nu este nevoie de o selecție plictisitoare a componentelor care vor îmbunătăți confortul de deplasare.

Alegerea unei biciclete pentru o femeie ar trebui să se concentreze în primul rând pe asigurarea faptului că aceasta este echipată cu componentele potrivite. Ghidonul pentru o bicicletă de damă ar trebui să fie puțin mai îngust decât cel al unei biciclete pentru bărbați. Șaua unei biciclete pentru femei este de obicei puțin mai lată pentru a oferi un sprijin mai bun și pentru a permite excursii lungi fără teamă de disconfort. În cea mai mare parte, bicicletele pentru femei permit alegerea diametrului roților cu care vor fi echipate. La bicicletele MTB de agrement, acestea sunt roți cu diametrul de 26 până la 29 de inchi, în timp ce în cazul bicicletelor de înaltă performanță, cele mai frecvente sunt jantele de 27,5 și 29 de inchi.

Tipuri de biciclete pentru femei

Bicicletele pentru femei sunt disponibile în multe tipuri diferite în cazul KROSS. În marea majoritate, bicicletele de performanță, cum ar fi seria KROSS Level, nu fac parte dintr-o linie separată de biciclete pentru femei. Excepție face KROSS Level 6.0 în versiunea pentru femei. Cu toate acestea, pentru bicicletele care destinate mai ales pentru agrement, există o distincție clară între liniile pentru bărbați și cele pentru femei. Datorită acestui lucru, vă puteți urca pe bicicletă imediat după ce o cumpărați, fără a fi nevoie să căutați o șa de damă sau un ghidon destinat pentru femei sau o tijă mai scurtă care să vă permită ocuparea unei poziții confortabile pe bicicletă.

  • Biciclete MTB de agrement - concepute pentru a merge pe poteci de pădure și pe teren ușor. Acestea sunt alegerea perfectă pentru persoanele care doresc să se relaxeze în aer curat și departe de agitație. Au găuri de montare care permit montarea, printre altele, a aripilor sau portbagajului, ceea ce le face mai utile în comparație cu bicicletele de performanță.
  • Biciclete de turism - aceste biciclete destinate pentru femei au o construcție a cadrului ușor diferită. Datorită barei centrale joase, urcarea și coborârea de pe aceste biciclete este mai ușoară. După cum sugerează și numele, sunt perfecte pentru excursiile cu bicicleta, dar nu numai. Ele sunt, de asemenea, biciclete perfecte pentru utilizarea zilnică, ceea ce vă va permite să renunțați la mașină pentru deplasările la serviciu sau pentru întâlnirile cu prietenii.
To Top