EVADO 5.0


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KREV5Z28X19M003629-9684
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS EVADO 5.0

Mersul pe bicicletă nu a mai fost niciodată atât de confortabil. KROSS Evado 5.0 este o bicicletă cross care îți va permite să descoperi noi experiențe legate de ciclism. Atât în timpul drumului la serviciu, cât și în timpul excursiilor lungi în compania celor dragi. KROSS Evado 5.0 este o bicicletă pe care poți monta cu ușurință un portbagaj și poți porni într-o călătorie lungă. Aceasta îți va permite, de asemenea, să te deplasezi rapid prin oraș datorită transmisiei de înaltă calitate utilizate, iar geometria confortabilă combinată cu furca cu suspensie oferă o deplasare plăcută, chiar și pe cele mai proaste piste de biciclete.

Făcută pentru deplasare confortabilă

Am creat KROSS Evado 5.0 cu gândul că te vei bucura de fiecare kilometru din traseul pe care vei merge. De aceea, am echipat-o cu o transmisie Shimano de înaltă calitate, cu o manivelă cu trei rânduri și o casetă cu nouă trepte. Drept rezultat, ai la dispoziție 27 de viteze, care permit o deplasare confortabilă pe orice teren – atât urban, cât și departe de civilizație. Schimbătorul din spate Shimano Acera T3000 oferă schimbări fluide și rapide ale vitezelor indiferent de condițiile de drum. Pentru siguranța ta, am ales frâne cu disc hidraulice de înaltă calitate, care nu numai că oferă o putere mare de frânare, dar sunt și ușor de întreținut. În combinație cu discurile de frână cu diametrul de 160 de milimetri, acestea îți vor oferi putere de frânare deplină atunci când avea cea mai mare nevoie de ea. KROSS Evado 5.0 a fost echipată cu furcă cu suspensie SR Suntour Nex HLO care are 63 de milimetri de cursă, iar blocarea hidraulică situată în coroana furcii va permite depășirea mai ușoară și mai eficientă a secțiunilor plate ale traseului. Roțile de 28 de inchi sunt echipate cu anvelope MitasGripper V84, cu lățime de 42 mm, astfel încât nici măcar terenurile nisipoase nu vor constitui un obstacol.

Tehnologii care influențează mersul pe bicicletă

Pentru crearea cadrului KROSS Evado 5.0 am folosit aluminiu lite. Acesta este un aliaj de aluminiu 6061 îmbunătățit, care reprezintă un compromis între rigiditatea ridicată a ramei și greutatea sa redusă. Se caracterizează prin rezistență la condițiile externe, rupturi și lovituri. Datorită frezării din interior tuturor tuburilor ramei, am reușit să menținem rezistența structurii, reducând în același timp greutatea. Am utilizat, de asemenea, hidroformarea ramei, datorită căreia am reușit să obținem forme estetice, nemaiîntâlnite în alte modele, ale tuburilor individuale. Cadrul este vopsit cu pulbere, ceea ce determină durabilitatea vopsirii și rezistența acesteia la deteriorările mecanice.

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU LITE
FURCĂ SR SUNTOUR NEX HLO
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO ACERA T3000
MANETE SHIMANO ALIVIO M3100
SCHIMBĂTOR FAȚĂ SHIMANO ALTUS M370
MANIVELE SHIMANO ACERA T3010
MÂNERE HERRMANS OXY
FRÂNĂ SPATE SHIMANO MT200
PÂRGHII DE FRÂNĂ SHIMANO MT200
BUTUC FAȚĂ QR 9MM
SUPORT FP-B902
ANVELOPE 700X45C
LANȚ SHIMANO HG53
JANTE KROSS
BUTUC SPATE QR 9MM
ȘA SELLE ROYAL SHADOW
FRÂNĂ FAȚĂ SHIMANO MT200
DISCURI DE FRÂNĂ DISC (160)
CONTROALE 1-1/8"
DANTELE 48T-36T-26T/170MM
NUMĂR DE VITEZE 27
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 11-32T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO HG200
CURSA FURCII 63mm
TIJĂ DE ȘA ALUMINIUM 27,2X350
COLECȚIE 2022
Sex Bărbat
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
EVADO 4.0 Anterior EVADO 4.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaEVADO 5.0
To Top