EVADO 4.0


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KREV4Z28X17W003614-9274
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS EVADO 4.0

Uneori avem nevoie de ceva mai mult de la bicicleta noastră. Când ajungem la o astfel de concluzie, apare la orizont... toată în alb. Ei bine, poate nu în acest caz. Dar bicicleta noastră KrossEvado 4 este o alegere excelentă pentru oricine care nu dorește să fie limitat de alegerea dintre pistele de biciclete sau suprafețele întărite în timpul expedițiilor în pădure. KrossEvado 4 te va duce acolo unde bicicleta de șosea nu va face față. Și va facilita deplasarea acolo unde bicicleta de munte va crea probleme.

KROSS Evado 4.0 pentru anul 2022 este încă o bicicletă de înaltă calitate la un preț accesibil. Pentru a-ți oferi și mai multă plăcere din mersul pe bicicletă, am echipat-o cu componente noi și două tipuri de vopsele pentru ramă – cu efect mat și lucios, care cu siguranță îți vor plăcea.

Echipament

KROSS Evado 4.0 este o dezvoltare naturală a predecesorului său. În ciuda asemănărilor, diferența poate fi văzută la prima vedere. KROSS Evado 4.0 a rămas, de asemenea, echipat cu transmisie Shimano cu schimbător de spate Acera M360. Acest design ne-a permis să obținem până la 24 de viteze, ceea ce va ajuta fiecare biciclist în depășirea obstacolelor pe care le prezintă terenul. Cea mai mare diferență sunt însă frânele cu disc mecanice, care permit un service ușor și oprirea rapidă și eficientă în orice condiții. Această soluție oferă o frânare mult mai fiabilă decât soluțiile clasice, cum ar fi frânele de tip v-brake. KROSS Evado 4.0 a fost echipat cu furcă cu suspensie SR Suntour NEX cu o cursă de 63 mm. Datorită acesteia, vei ajunge cu ușurință la destinație fără să-ți faci griji pentru borduri sau piatra cubică. În pădure, pe de altă parte, te vei putea deplasa off-road fără să-ți faci griji pentru pietrele și rădăcinile care îți ies în cale. Bicicleta are, de asemenea, roți de 28” și anvelope MitasGripper V84 de 42 mm cu o bandă reflectorizantă specială pentru un plus de siguranță pe întuneric. Acestea oferă o tracțiune ridicată, indiferent de condițiile de drum.

Tehnologii pentru clienții pretențioși

KROSS Evado 4.0 a fost fabricat dintr-un aliaj de aluminiu mai avansat din punct de vedere tehnologic - aluminiu lite. J Datorită frezării din interior tuturor tuburilor ramei, am reușit să menținem rezistența structurii reducând în același timp greutatea. Am utilizat, de asemenea, hidroformarea ramei, datorită căreia am reușit să obținem forme estetice, fără precedent, ale tuburilor individuale. Cadrul este vopsit cu pulbere, ceea ce determină durabilitatea vopsirii și rezistența acesteia la deteriorările mecanice.

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU LITE
FURCĂ SR SUNTOUR NEX
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO ACERA M360
MANETE SHIMANO ST-EF505
SCHIMBĂTOR FAȚĂ SHIMANO TOURNEY TY710
MANIVELE SR SUNTOUR XCC
MÂNERE HERRMANS OXY
FRÂNĂ SPATE SHIMANO MT200
PÂRGHII DE FRÂNĂ SHIMANO EF505
BUTUC FAȚĂ QR 9MM
SUPORT FP-B902
TIJĂ DE GHIDON ALUMINIU 90MM/31,8/7°
ANVELOPE 700X45C
GHIDON ALUMINIU 640 MM 31.8
LANȚ SHIMANO HG40
JANTE KROSS
BUTUC SPATE QR 9MM
ȘA KROSS
FRÂNĂ FAȚĂ SHIMANO MT200
DISCURI DE FRÂNĂ DISC (160)
CONTROALE 1-1/8"
DANTELE 48T-38T-28T/170MM
NUMĂR DE VITEZE 24
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 11-32T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO HG31
CURSA FURCII 63mm
COLECȚIE 2022
Sex Femeie
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
EVADO 2.0 Anterior EVADO 2.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaEVADO 4.0
To Top