Lumini

Filter by
Vizualizare ca Grila Lista
Articolele 1-12 din 23
Pagina

Iluminat pentru biciclete

Iluminatul bicicletei ar trebui să fie unul dintre elementele de bază ale oricărei biciclete. Deși legea poloneză impune posedarea luminilor de bicicletă doar după amurg, la KROSS credem că merită să le aveți mereu la dvs. Și cel mai bine dacă ar fi aprinse, chiar și în timpul zilei. Iluminatul selectat corespunzător crește semnificativ siguranța dvs. în timpul deplasării – nu numai prin iluminarea adecvată a drumului, ci și prin informarea altor participanți la trafic despre prezența dvs.

Conform reglementărilor, bicicliștii sunt obligați să aibă două lămpi de bicicletă - ar trebui să existe o lampă albă sau galbenă în partea din față a ghidonului și una roșie în spate.

Alegerea adecvată a lămpilor de bicicletă

Alegerea corectă a lămpilor pentru bicicletă reprezintă un factor de bază al siguranței în ciclism. În funcție de condițiile în care vă veți deplasa cel mai des, diferite tipuri de lămpi vor funcționa mai bine sau mai rău.

Lămpile alese cel mai frecvent sunt cele într-o carcasă din silicon care pot fi montate cu ușurință pe ghidon și tija de scaun. Nu oferă o lumină prea puternică, de aceea nu sunt cea mai bună alegere dacă vreți să iluminați drumul pe care vă deplasați. Cu toate acestea, rolul lor este în primul rând de a-i informa pe alți utilizatori ai drumului despre prezența dvs. Și în acest rol funcționează cel mai bine! Datorită sistemului simplu de montare, sunt ușor de atașat și de luat cu dvs. după coborârea de pe bicicletă.

A doua categorie sunt lămpile pentru biciclete, care nu numai că informează despre prezența pe șosea, ci și o luminează. Au diode foarte puternice care, în unele cazuri, sunt chiar capabile să creeze condiții de iluminare pe timp de noapte la fel de bune ca pe timp de zi. Din motive evidente, acestea trebuie încărcate mult mai des decât lămpile mai mici. De obicei, o încărcare va ajunge aproximativ pentru 6 ore de condus cu lampa la putere maximă.

Merită să alegeți o lampă de bicicletă cu încărcare prin USB?

Lămpile pentru bicicletă încărcate prin USB sunt o alegere din ce în ce mai populară pentru mulți bicicliști. În ciuda unor probleme legate de încărcarea lămpii în timpul deplasării, acestea reprezintă o soluție mult mai fiabilă decât cele alimentate cu baterii înlocuibile.

To Top