Ciclocomputere bicicleta

Filter by
Vizualizare ca Grila Lista
4 Articole

Contoare de bicicletă și accesorii

Nu există persoană care să nu vrea să se laude cu numărul de kilometri parcurși în timpul unei excursii cu bicicleta în weekend. Cu toate acestea, controlul nu este atât de simplu - chiar și acum în era smartphone-urilor. Pentru că puteți uita să porniți aplicația corespunzătoare și pur și simplu nu va mai fi nicio urmă a kilometrilor parcurși. Remediul pentru această problemă este un contor de bicicletă montat pe ghidonul bicicletei. Datorită acestui dispozitiv atât de simplu, veți ști întotdeauna cât de repede vă mișcați, câți kilometri ați parcurs sau cât este ceasul. Și, în același timp, nu vă va fi teamă că smartphone-ul se va sparge accidental pe drum.

Cu toate acestea, unele contoare de biciclete sunt dispozitive dezvoltate care vă vor permite să faceți mult mai mult decât să numărați kilometrii parcurși. Sunt un fel de calculatoare de biciclete care pot, datorită accesoriilor adecvate, să contorizeze cât de repede învârtiți din pedalele, să monitorizeze ritmul cardiac sau să măsoare puterea pe care o puneți în propulsarea bicicletei. Datorită posibilităților atât de extinse, acestea sunt soluții dedicate mai degrabă bicicliștilor amatori pasionați și profesioniștilor, dar chiar și un biciclist obișnuit va simți unele beneficii din utilizarea unui computer pentru bicicletă.

Accesoriile pentru contoarele de bicicletă care merită avute sunt, în primul rând, senzorul de cadență și de ritm cardiac. Cu toate acestea, trebuie mai întâi să vă asigurați că modelul dvs. de contor acceptă aceste facilități!

Contor de bicicletă cu măsurarea ritmului cardiac

Considerați mersul pe bicicletă ca o extindere a dietei în procesul de modelare a siluetei? Foarte util poate fi un contor de bicicletă cu măsurarea ritmului cardiac, care, datorită unei curele speciale plasate pe piept, va permite măsurarea cu exactitate a numărului de calorii arse.

Contor de bicicletă cu măsurarea puterii

Măsurătorul de putere este în prezent dispozitivul ales cel mai des de persoanele care abordează ciclismul într-un mod foarte ambițios. Datorită acestuia, puteți calcula foarte precis cât de mult lucrați pe bicicletă, puteți calcula zonele de antrenament cu mare precizie și puteți planifica antrenamentul pregătitor pentru anumite curse.

Deci, dacă mersul pe bicicletă înseamnă mai mult decât rotirea manivelelor și deplasarea de la punctul A la punctul B, merită să vă echipați cu un computer pentru bicicletă și să-l asociați cu un contor de putere. Datorită acestui lucru, antrenamentul va atinge un nivel complet nou și veți fi mereu pregătiți să luptați pentru cele mai înalte poziții.

To Top