Accesorii pentru biciclete

Filter by
Vizualizare ca Grila Lista
Articolele 1-12 din 122

Accesorii pentru biciclete

Accesoriile pentru biciclete sunt – alături de bicicletă – unul dintre cele mai importante lucruri cu care ar trebui să fie echipat un biciclist. De ce? Pentru că datorită lor, mersul pe bicicletă nu numai că va deveni mult mai ușor, ci și mai plăcut. Accesoriile pentru ciclism pot fi comparate cu hainele de ciclism. Nu sunt necesare pentru deplasare, dar merită avute.

Accesoriile pentru biciclete reprezintă o gamă foarte largă de accesorii care vă vor permite să transportați băutura preferată, sculele necesare pentru repararea bicicletei sau să iluminați drumul în timp ce conduceți după întuneric. Desigur, acest lucru nu acoperă tot ceea ce este inclus în accesoriile pentru biciclete. Trebuie menționate și produsele chimice pentru biciclete pentru a o spăla după mersul iarna și pe timp de ploaie. Datorită uleiurilor pentru lanț, veți proteja lanțul împotriva coroziunii și veți putea să parcurgeți și mai mulți kilometri.

Ce accesorii pentru biciclete ar trebui să aleg?

Pentru majoritatea bicicliștilor, vine momentul în care trebuie să decidă ce accesorii pentru bicicletă să aleagă și care dintre ele vor fi utile în folosirea zilnică a bicicletei. Răspunsul la această întrebare nu este atât de simplu, deoarece totul depinde de abordarea individuală a bicicletei. Cu toate acestea, cu siguranță merită alese următoarele:

  • Genți de șa – sunt echipamentul de bază al majorității bicicliștilor. Datorită acestora, veți putea lua cu ușurință în călătorie cele mai necesare accesorii, precum camere de aer, unelte multifuncționale sau altele.
  • Bidon de bicicletă și coș pentru bidon - acestea sunt probabil cele mai importante elemente cu care ar trebui să fie echipat un biciclist. Când faceți efort pe bicicletă, deshidratarea poate apărea foarte rapid, mai ales în zilele calde, iar bidonul previne eficient acest lucru.
  • Scule necesare - sculele, precum cea multifuncțională, vă permit să aveți întregul set de scule la dvs. fără a fi nevoie să transportați întreaga cutie de scule! Acestea sunt soluția perfectă pentru lucrări de reparații mici și medii pe drum.
  • Pompe pentru bicicletă - pompele pentru bicicletă pot fi împărțite pompe în mici și pompe mari, adică pompe de service. Cele mai mici vor fi utile la înlocuirea camerei de aer în timpul unei plimbări cu bicicleta. Pompele de service, pe de altă parte, vor umfla rapid și eficient anvelopele în timpul pregătirilor pentru excursie.

Produsele chimice pentru bicicletă sunt necesare?

Multe persoane se întreabă dacă produsele chimice pentru bicicletă sunt necesare. La prima vedere, s-ar părea că nu. Mai ales că până de curând nu au existat produse cosmetice specializate pentru biciclete, iar o bicicletă este, teoretic, un vehicul mecanic puțin complicat. Adevărul este, totuși, oarecum diferit.

Datorită îngrijirii corespunzătoare a bicicletei, performanțele și durata de viață a acesteia pot fi îmbunătățite semnificativ. Cele mai importante ar trebui să fie uleiurile pentru lanțuri, adaptate la condițiile în care mergeți cel mai des. Uleiul pentru lanț pentru condiții uscate va menține lanțul curat, dar nu va fi bun pentru ploaie. Pe de altă parte, unsoarea pentru lanț pentru condiții umede va proteja bicicleta toamna și iarna, dar va necesita spălare mai frecventă. De asemenea, merită să aveți un degresant pentru lanț - acesta vă va ajuta să îndepărtați uleiul vechi din lanț și să-l păstrați curat. Poate fi folosit și la casetă și la pinioanele manivelei - astfel unitatea de acționare a bicicletei va fi întotdeauna păstrată curată.

Cu toate acestea, toate tipurile de produse cosmetice pentru biciclete, cum ar fi șampoanele pentru biciclete, vor menține bicicleta curată pentru o lungă perioadă de timp. Acestea lasă un strat subțire de peliculă care protejează vopseaua de murdărie și facilitează îndepărtarea cu o lavetă uscată după coborârea de pe bicicletă.

To Top