Scaune de copii pentru biciclete

Filter by
Vizualizare ca Grila Lista
7 Articole

Scaune de copii pentru biciclete

Vrei să-ți iei copilul într-o excursie cu bicicleta, dar este încă prea mic pentru o plimbare independentă, pentru mai mulți kilometri? Scaunele de copii pentru bicicletă pot fi soluția. Datorită lor, copilul poate merge în excursie cu părintele, poate conversa lejer cu el și, dacă este necesar, poate închide ochii pentru o clipă pentru a se odihni puțin.

Ce scaun de bicicletă merită ales?

Atunci când alegeți un scaun de bicicletă pentru copii, trebuie să acordați atenție în primul rând siguranței acestuia. Scaunul trebuie să aibă centuri de siguranță și un suport stabil pentru picioare. Merită, de asemenea, să aibă curele pentru prindere picioarelor copilului.

Scaunele de bicicletă montate în spatele părintelui sunt foarte populare - această soluție permite copilului să vorbească lejer cu părintele. De asemenea, oferă o siguranță mai mare copilului. În același timp, oferă un suport stabil pentru spate. Al doilea tip este scaunul de bicicletă montat în față. Această soluție este cu siguranță mai puțin populară, dar are și numeroase avantaje. Cel mai important dintre acestea este capacitatea părintelui de a observa comportamentul copilului și, dacă este necesar, de a-i oferi copilului ceva de mâncare sau de băut.

Când este posibilă transportarea unui copil într-un scaun de bicicletă?

Fiecare copil mic se dezvoltă într-un mod diferit, așa că rămâne la latitudinea părintelui să decidă când copilul va fi gata să meargă în scaunul de bicicletă. Cu toate acestea, cel mai important lucru este, copilul să poată sta independent în șezut și să mențină poziția corectă. De aceea, experții spun că un copil poate fi transportat pe distanțe scurte chiar de la vârsta de 9 luni. De asemenea, merită să ne amintim că copilul ar trebui să aibă deja mușchii gâtului dezvoltați corespunzător pentru a susține capul îngreunat de cască.

Când vine vorba de limita superioară până când un copil poate merge pe un scaun de bicicletă, nu există o astfel de limită. De obicei, este stabilită de producător, care oferă intervalul de greutate pe care îl poate suporta scaunul. 

To Top