Cum să cumpărați o bicicletă?

Biciclete KROSS – vedeți cât este de ușor să cumperi din magazinul nostru

Ați căutat deja peste tot pe Internet și încă nu știți cum să cumpărați o bicicletă? Nu vă faceți griji. La KROSS știm că alegerea unei biciclete noi pentru sezoanele viitoare de ciclism este adesea mai complicată decât atingerea unui consens dacă paharul este pe jumătate gol sau pe jumătate plin.

De aceea, ne-am propus să vă ușurăm cât mai mult sarcina de a cumpăra o bicicletă. O puteți face de la biroul, fără să vă ridicați de pe canapea sau în timpul unei pauze la serviciu. Nu credeți că este atât de simplu? Nici noi nu am crezut că vă putem ajuta atât de mult în această sarcină. Este timpul să vă luați rămas bun de la deplasările obositoare la magazin și căutarea bicicletei potrivite pentru dvs. Cu doar câteva clicuri, bicicleta va fi în drum spre dvs.!

corss

Auto-asamblarea bicicletei nu este o problemă

Bicicleta comandată cu livrare la domiciliu va trebui să fie pregătită corespunzător pentru deplasare. Aceasta nu ar trebui să fie o mare problemă dacă aveți la îndemână instrumentele necesare și urmați cu atenție ghidul pe care l-am pregătit.

Pregătirea bicicletei pentru deplasare este mai ușoară decât credeți!

Metode de plată flexibile pe kross-romania.ro

Bruce Lee a spus că trebuie să fii ca apa care se adaptează la forma vasului în care este turnată. De aceea, la KROSS ne vom adapta la nevoile dvs. - nu vă impunem o singură metodă de plată, lăsându-vă să o alegeți pe cea mai potrivită pentru dvs. Dvs. alegeți regulile pe baza cărora faceți alegerea. Cu ramburs la livrare, cu cardul prin internet sau preferați să o luați în rate? Nici o problemă, ne vom adapta la dvs.

O bicicletă comandată prin internet? Atunci verifică e-garanția!

E-garanția este soluția noastră modernă care vă va permite să vă luați rămas bun de la grămada de documente suplimentare pe care trebuie să le țineți în casă și care se evaporă mereu când aveți cea mai mare nevoie de ele.

Ce este e-garanția? Aceasta este o confirmare digitală a garanției bicicletei, fără a fi nevoie să o aveți într-o versiune pe hârtie. După achiziționarea bicicletei, veți primi garanție prin e-mail. Datorită acestui fapt, chiar dacă s-a întâmplat ceva cu bicicleta în timpul călătoriei, veți putea beneficia de garanție în orice magazin KROSS. Tot ce trebuie să faceți este să arătați e-mailul pe care îl veți primi după achiziționarea bicicletei visate.

To Top