Remorci

Filter by
Vizualizare ca Grila Lista
2 Articole

Remorci

Remorcile de biciclete sunt o soluție din ce în ce mai populară care facilitează călătoria cu copiii. Le oferă mult spațiu pentru a se juca și, dacă este necesar, pentru a dormi în timpul deplasării. Remorca este o soluție care va oferi copilului mult confort și îl va scuti de a se uita la spatele părintelui în timpul unei excursii cu bicicleta. În timp ce sunteți ocupat să pedalați, copilul se va ocupa de lucruri mai importante.

Ce remorcă de bicicletă merită aleasă?

Remorcile de biciclete au câștigat din ce în ce mai multă popularitate în ultimii ani, dar gradul de cunoștințe despre acestea este încă relativ scăzut. De aceea, multe persoane se întreabă ce remorcă pentru bicicletă să aleagă. Mai ales că oferta de pe piață crește cu fiecare sezon.

Atunci când alegeți o remorcă de bicicletă, este important să acordați atenție capacității acesteia – trebuie să vă asigurați că copilul (sau copiii) dumneavoastră au suficient spațiu pentru o călătorie confortabilă. Amintiți-vă că nu va fi acolo singur - cel mai probabil va fi înconjurat de prietenii din pluș. Trebuie să încapă și gustările și băuturile necesare.

Merită să acordați atenție faptului dacă remorca are un sistem de amortizare. Din păcate, drumurile noastre sunt adesea pline de gropi și merită să aveți grijă de confortul copilului în timpul călătoriei. De asemenea, este important ca aceasta să poată fi echipată cu accesorii suplimentare, cum ar fi o roată suplimentară care va transforma remorca într-un cărucior.

Asigurați-vă, de asemenea, că sistemul său de montare se potrivește cu bicicleta dumneavoastră. Unele remorci se montează la un dispozitiv cu eliberare rapidă - dacă bicicleta dumneavoastră are o axă rigidă, asigurați-vă că remorca bicicletei are adaptoarele adecvate adaptate pentru acest sistem.

To Top