Bidoane

Filter by
Vizualizare ca Grila Lista
Articolele 1-12 din 14
Pagina

Bidoane pentru biciclete

Bidon pentru bicicletă - cum să vă transportați băutura preferată

Bidonul de bicicletă este un accesoriu fără de care ar fi bine să nu plecați la drum. Indiferent cât durează călătoria, este mai bine să îl aveți cu dvs. Facilitează transportul băuturii preferate, astfel încât veți evita deshidratarea în timpul excursiei. Este un element indispensabil al echipamentului fiecărui biciclist.

Există multe tipuri diferite de bidoane, care vor fi utile în orice condiții. Nu contează dacă mergeți la plimbare vara sau iarna - fără un bidon plin cu băutura preferată, este mai bine să stați acasă!

Cum să alegeți un bidon de bicicletă?

S-ar părea că răspunsul la întrebarea cum să alegeți un bidon de bicicletă este extrem de simplu. La urma urmei, toate îndeplinesc același rol, adică permit transportarea lichidelor necesare pentru hidratare în timpul mersului pe bicicletă. Cu toate acestea, în funcție de stilul de mers preferat, diferite bidoane pot fi mai mult sau mai puțin utile.

Criteriul de bază care trebuie urmat atunci când alegeți un bidon este materialul din care a fost fabricat. Cel mai bine ar fi să le alegeți pe cele care au fost fabricate cu utilizarea de materii prime biodegradabile. De asemenea, ar fi bine să nu prindă mirosul lichidelor pe care le transportăm în ele.

Merită luată în considerare și dimensiunea bidonului. Bidonul de 500 ml este o alegere excelentă pentru tot felul de curse. Această capacitate este folosită cel mai des de cicliștii de performanță. Acest lucru permite transportarea unei băuturi izotonice fără a mări semnificativ greutatea bicicletei. Bidonul de 750 ml va funcționa bine în timpul excursiilor lungi și curselor din zilele caniculare, unde hidratarea adecvată este un aspect cheie.

Merită recomandate și bidoanele cu izolație, care vor fi îndrăgite în special de persoanele cărora le place să-și transporte băuturile la o anumită temperatură. Datorită acestora, lichidele transportate își mențin temperatura indiferent de temperatura ambiantă! Aceasta este o soluție perfectă dacă doriți să savurați o băutură rece în mijlocul unei veri fierbinți sau un ceai cald în timpul iernii friguroase.

Bidoanele specializate pentru biciclete merită o mențiune separată. Acestea includ bidoane aerodinamice de bicicletă, care sunt folosite în bicicletele contratimp și de triatlon. Are o structură aplatizată care nu iese dincolo de conturul bicicletei, ceea ce îmbunătățește fluxul de aer. Poate părea amuzant, dar la cel mai înalt nivel, chiar și economisirea unei secunde sau două oferite de o astfel de sticlă de apă poate fi un factor decisiv în câștigarea cursei.

To Top