Cricuri pentru biciclete

Filter by
Vizualizare ca Grila Lista
6 Articole

Cricuri pentru biciclete

Pentru mulți oameni, în special cei interesați de aspectul competitiv al ciclismului, cricurile pentru biciclete sunt o abominație și ceva ce nu ar trebui să se găsească niciodată pe o bicicletă. Le neagă utilitatea din cauza aspectului vizual. Cu toate acestea, puteți să-i priviți cu îndoială atunci când, în timpul unei opriri, caută un loc pentru a-și sprijini bicicleta în siguranță, iar dvs.… doar scoateți cricul, îl plasați și vă bucurați de cât de simplu a fost.

Cricurile pentru biciclete sunt un element inseparabil al bicicletelor turistice și de oraș - pur și simplu este greu de imaginat o bicicletă comodă fără această piesă simplă. Cu toate acestea, nu fără motiv alte tipuri de biciclete, mai ales bicicletele MTB, sunt lipsite de cric. În timpul deplasării de performanță, riscul ca cricul să se deschidă pe neașteptate, oricât de mic ar fi el, poate duce la cădere. Din fericire, cricul pentru bicicletă a evoluat de-a lungul anilor, oferind bicicletelor de oraș, și de turism siguranța că, indiferent cât de proastă este suprafața, acesta nu va aluneca.

Cum să alegi un cric de bicicletă

Picioarele de bicicletă sunt de obicei montate pe furcile din spate ale bicicletei, de obicei pe partea opusă lanțului. Atunci când alegeți un cric de bicicletă, trebuie să acordați atenție dacă bicicleta dvs. este echipată cu orificii de montare pentru cric. Dacă sunt pregătite, atunci probabil că există un cric corespunzător dedicat pentru modelul dvs. În acest caz, merită să vizitați site-ul producătorului sau să mergeți la un magazin de biciclete, unde angajatul vă va ajuta să alegeți produsul potrivit.

Totuși, dacă rama dvs. nu are astfel de orificii, va trebui să vă interesați mai ales de cele montate cu diverse tipuri de cleme. În acest fel, aveți siguranța că cricul se va potrivi.

În ultimii ani au apărut biciclete cu roți de dimensiuni diferite. Până de curând, în afară de bicicletele pentru copii, erau disponibile doar roți de 26 și 28 de inchi. Cu toate acestea, acum pot fi găsite și roți cu un diametru de 27,5 și 29 de inchi. Deci ce se poate face în acest caz? O soluție ar putea fi un cric reglabil care poate fi adaptat la diferite dimensiuni de roți. De asemenea, permite utilizarea între mai multe biciclete, dacă este necesar.

To Top