Suporturi de bidoane

Filter by
Vizualizare ca Grila Lista
7 Articole

Suporturi de bidoane - perfecte pentru a transporta băutura preferată

Un coș de bidon pentru bicicletă este un element indispensabil al oricărui vehicul cu două roți. Desigur, vă puteți descurca și fără el - un rucsac cu un burduf de apă vor fi de ajutor - dar coșul pentru bidon este soluția cea mai convenabilă pentru a transporta hidratarea necesară. Datorită acestuia, nu trebuie să vă încărcați spatele cu un rucsac și vă puteți bucura de o deplasare lejeră în toate condițiile.

Cum să alegeți un coș de bidon

S-ar părea că alegerea unui coș de bidon este extrem de simplă. La urma urmei, îndeplinește DOAR un singur rol - ține bidonul și îl asigură să nu cadă la trecerea prin gropi și pe drumuri denivelate. Se poate observa foarte repede, coșurile diferă foarte mult unele de altele. De aceea, întrebarea cum să alegem un coș de bidon este rezonabilă.

În primul rând, merită să luați în considerare din ce material urmează să fie fabricat. Coșurile din oțel sunt extrem de rezistente la deteriorare, pot fi ușor deformate, astfel încât pot încăpea în ele sticle ceva mai mari. Acestea sunt soluția perfectă pentru persoanele care preferă sticlele obișnuite cu apă (sau altă băutură) decât un bidon dedicat. Pe de altă parte, există coșuri pentru bidoane din plastic. Sunt mult mai ușoare decât cele din aluminiu sau oțel, de aceea nu măresc greutatea bicicletei – o soluție perfectă pentru persoanele care doresc să creeze o bicicletă ușoară, care să poată parcurge traseul unei curse solicitante.

Cu toate acestea, dacă doriți să creați cea mai ușoară bicicletă posibilă, care să cântărească mai puțin decât prevederile Uniunii Ciclismului (6,8 kg!), atunci trebuie să vă concentrați pe cele mai ușoare componente posibile. Un coș de bidon din carbon va fi perfect în acest scop. Cele mai ușoare pot cântări mai puțin de 15 grame! În unele cazuri, greutatea este mai mică decât setul de șuruburi standard utilizate pentru asamblarea acestuia. În ciuda greutății sale mici, acesta nu necesită o manipulare delicată. Carbonul, adică fibra de carbon, care a fost folosită la producerea unui astfel de coș, este un material foarte durabil.

To Top