Geci

Filter by
Vizualizare ca Grila Lista
1 articol

Jachete de ciclism

Jachetele pentru ciclism sunt o alegere excelentă pentru zilele mai reci. Sunt confecționate din material rezistent la vânt, astfel că protejează împotriva vântului rece, iar partea din spate prelungită a jachetei împiedică apa să pătrundă sub ea. Este un element indispensabil al echipamentului unui biciclist pentru iarnă - datorită acesteia, este posibil să mergeți confortabil cu bicicleta, chiar și la temperaturi negative.

Atunci când alegeți o jachetă de ciclism, trebuie să rețineți că aceasta nu poate fi prea strânsă pe corp. Când vă îmbrăcați pentru bicicletă în zilele mai reci, trebuie să vă amintiți despre principiul purtării straturilor. Deci, cu cât mai multe straturi, cu atât mai bine. Este mai ușor să dați jos unul și să-l puneți în buzunar, decât să vă îmbrăcați prea subțire.

O categorie separată sunt jachetele ușoare de ciclism care protejează împotriva ploii. Cel mai adesea, acestea sunt confecționate din material rezistent la apă și, atunci când sunt pliate, pot încăpea chiar și într-o geantă de șa. Merită să o aveți acolo pentru o zi ploioasă - nu știți niciodată când vă poate surprinde ploaia.

To Top