Încuietori pentru biciclete

Filter by
Vizualizare ca Grila Lista
Articolele 1-12 din 29
Pagina

Încuietori pentru biciclete

Indiferent de cât de mult costă bicicleta, dacă o lăsați chiar și pentru o clipă fără o protecție adecvată, riscați să o pierdeți. Din păcate, numărul furturilor de biciclete crește de la an la an, așa că trebuie să vă protejați corespunzător bicicleta. În acest scop, vă pot ajuta încuietorile pentru biciclete, a căror sarcină este extrem de simplă. Scopul lor este să prevină furtul bicicletei dvs. Pe piață există multe soluții diferite care diferă nu doar prin preț, ci și prin nivelul de protecție pe care îl asigură bicicletei. În funcție de nevoile dvs., puteți alege una care va fi extrem de ușoară, dar în același timp va proteja bicicleta doar pentru câteva momente, sau una care va fi aproape imposibil de spart fără folosirea unor unelte grele.

Tipuri de încuietori pentru biciclete

Încuietorile pentru biciclete pot fi clasificate în multe moduri, cel mai adesea în funcție de nivelul de securitate pe care îl oferă bicicletei. În partea de jos a acestei liste se află popularul antifurt de bicicletă, în timp ce în partea de sus a listei există încuietori grele de tip u-lock și panouri speciale care combină avantajele încuietorilor u-lock și ale antifurtului clasic. Vă prezentăm mai jos tipurile de încuietori pentru biciclete:

  • Antifurt bicicletă - acesta este cel mai popular tip de încuietoare care poate fi găsit aproape peste tot. Chiar dacă multe persoane îl folosesc pentru a-și asigura bicicleta la locul de muncă, nu ar trebui să fie folosit pentru acest lucru. Oferă un nivel scăzut de protecție antifurt și nici măcar nu este nevoie de unelte grele pentru a-l tăia.
  • Lanț antifurt - o protecție foarte solidă care va proteja bicicleta pentru multe ore. Cel mai adesea, acestea sunt produse din verigi groase de oțel întărit, acoperite cu strat de material. Datorită acestui fapt, nu există riscul zgârierii cadrului utilizați lanțul. Acest tip de protecție este extrem de greu de spart, iar cel mai mare dezavantaj al său este doar dimensiunea. Din acest motiv, este dificil să-l transportați fără un rucsac sau un sac de bicicletă.
  • U-lock este un dispozitiv de securitate popular care este nu numai compact și ușor de transportat, ci oferă și un nivel de protecție comparabil cu un lanț antifurt. Este de obicei fabricat din oțel călit, care este foarte greu de tăiat. Singurul dezavantaj al acestui tip de încuietoare este dimensiunea sa. Datorită acesteia, este necesar să considerați cu atenție unde este posibil să lăsați bicicleta.
  • Antifurt pliabil pentru biciclete - acesta este în prezent cea mai eficientă protecție pentru biciclete. Nu este doar compact, ci permite și legarea mai multor biciclete, atunci când este desfăcut. Este, de asemenea, relativ ușor. Panourile individuale care compun protecția sunt fabricate din oțel inoxidabil și acoperite cu un strat delicat care protejează cadrul împotriva zgârieturilor.

Cum să vă protejați bicicleta împotriva furtului?

Cel mai simplu răspuns la întrebarea cum să vă protejați bicicleta împotriva furtului este: eficient. Aceasta înseamnă să lăsați bicicleta în locuri vizibile și să folosiți dispozitive antifurt dovedite.

To Top