Pompe

Filter by
Vizualizare ca Grila Lista
5 Articole

Pompe pentru biciclete

Nici cel mai bun biciclist nu va pleca fără cauciucuri umflate. De aceea, chiar și în zilele noastre, în era rețelelor din ce în ce mai dezvoltate de stații urbane de reparații de biciclete, merită să aveți propria pompă pentru bicicletă. Și, de preferință, chiar două - o pompă de service și o pompă manuală, pe care o veți avea mereu la dvs.

Pompele pentru biciclete sunt un element pe care ar trebui să-l aibă orice biciclist. Pompa portabilă pentru bicicletă trebuie instalată permanent pe cadrul bicicletei - adaptoarele speciale permit montarea acestora lângă coșurile pentru bidoane, astfel încât nu trebuie să renunțați la spațiul dedicat pentru bidon.

Pompele de service sunt, pe de altă parte, o sculă tipică de domiciliu, care datorită manometrului încorporat vor permite umflarea precisă a anvelopelor. Acest lucru permite selectarea presiunii în anvelope ținând cont de preferințele personale și greutatea biciclistului. Această pompă de service este, de asemenea, un instrument indispensabil pentru fiecare ciclist cu o bicicletă de șosea. Pomparea anvelopelor de șosea la minim șapte bari cu o pompă manuală este un chin, iar cu o pompă de service, va dura doar un moment.

Pompe pentru amortizoare

Pompele pentru amortizoare de biciclete merită un paragraf separat. Acesta este un echipament necesar pentru fiecare biciclist a cărui bicicletă are suspensie pneumatică. Datorită unei astfel de pompe, puteți pompa un astfel de amortizor la presiunea corespunzătoare, ținând cont de greutatea dvs. Acest lucru vă va permite să adaptați bicicleta la propriul stil de mers și la terenul pe care veți merge. Pompa de suspensie este pur și simplu o necesitate dacă aveți o bicicletă cu furcă pneumatică sau damper.

 

To Top