Genți de transport și borsete

Filter by
Vizualizare ca Grila Lista
Articolele 1-12 din 18
Pagina

Genți și saci

Dacă mergeți la serviciu cu bicicleta sau visul dvs. este să plecați într-o expediție de bikepacking, unul dintre accesoriile de bază cu care ar trebui să vă echipați sunt gențile și sacii de bicicletă. Desigur, rucsacurile de bicicletă sunt o soluție bună, dar dacă trebuie să transportați, de exemplu, bagaje mai mari, să faceți cumpărături mai mari, un sac și o geantă de bicicletă sunt o soluție mult mai bună. Datorită lor, greutatea pe care ați purtat-o până acum pe spate va fi distribuită confortabil pe întreaga bicicletă. Desigur, înainte de a alege gențile și sacii potriviți, trebuie să vă gândiți cu atenție la alegerea lor. Nu orice tip de bicicletă este adaptat să accepte orice soluție. Unii saci sunt proiectați pentru a fi montați pe un portbagaj de bicicletă, iar unele biciclete (de exemplu, bicicletele de șosea) de cele mai multe ori nu au orificii pentru instalarea acestuia.

Cum să alegeți sacii de bicicletă?

În prezent, pe piață există multe soluții diferite care permit instalarea comodă a unui sac de bicicletă, în funcție de tipul de bicicletă pe care îl aveți. Cu toate acestea, diferite biciclete au soluții diferite pentru atașarea unui sac de bicicletă.

  • Biciclete de turism – în cazul bicicletelor de turism, instalarea sacilor de bicicletă este de obicei cea mai ușoară. Majoritatea bicicletelor de acest tip este echipată din fabrică cu un portbagaj care permite atașarea unui sac.
  • Biciclete de performanță - adică bicicletele de șosea și de munte pentru XC, de obicei, nu au orificii de montare, ceea ce face imposibilă atașarea unui sac pe portbagaj. Totuși, există soluții! Pentru acest tip de biciclete, exista genți speciale care sunt atașate cu velcro de tija de șa sau de ghidon. Cu toate acestea, gențile nu sunt la fel de încăpătoare ca sacii, dar vă vor permite să transportați îmbrăcămintea și accesoriile necesare pentru o excursie de câteva zile cu bicicleta.
  • Biciclete de agrement MTB și gravel – în ciuda faptului că rar sunt echipate de producător cu portbagaj, de obicei au orificii care permit montarea acestuia. Datorită acestui lucru, le puteți mări semnificativ posibilitățile de expediție și, astfel, puteți atașa la ele saci încăpători pentru biciclete.
To Top