Turistice

Filter by
Vizualizare ca Grila Lista
Articolele 1-12 din 57

Biciclete de turism KROSS

Ce bicicletă de turism să alegeți?

Bicicletele de turism sunt o alegere excelentă pentru utilizare zilnică. Deci, ce bicicletă de trekking merită aleasă? Cel mai bine, una care se potrivește cu stilul dvs. de mers pe bicicletă. Bicicletele de turism pot fi împărțite în două tipuri:

  • Biciclete de trekking
  • Biciclete cross

În ciuda asemănărilor mari, ele diferă prin aplicațiile lor. O bicicletă de trekking este o alegere excelentă pentru excursii lungi cu bicicleta. Este echipată cu portbagaj, aripi, lumini pentru bicicletă și un cric care facilitează parcarea bicicletei, atunci când nu este nimic în apropiere de care să o sprijiniți. Datorită tuturor accesoriilor montate pe ele, bicicletele sunt relativ grele, dar unitatea de acționare cu care au fost dotate face mai ușoară depășirea urcușurilor dificile.

Bicicleta cross este un fel de bicicletă de trekking mai austeră. Nu are atât de multe accesorii, dar nimic nu vă împiedică să le montați. Este bicicleta perfectă pentru multe utilizări. Până de curând, majoritatea bicicliștilor considerau că bicicleta MTB va funcționa perfect în toate condițiile, dar bicicleta cross va fi o alegere mai bună pentru majoritatea persoanelor. Va fi perfectă pentru ciclism pe piste de biciclete, pietriș și multe alte trasee.

O bicicletă cross ușoară pentru o femeie se poate dovedi a fi cea mai bună soluție pentru utilizarea zilnică. Și bărbații o vor aprecia cu siguranță. Cu toate acestea, dacă planurile dvs. includ o excursie de mai multe zile cu bicicleta, o bicicletă de trekking o va face mai ușoară și, de asemenea, vă va permite să luați bagaje mai mari.

Ce fel de bicicletă turistică pentru o femeie?

Bicicletele de turism pentru femei nu înseamnă doar o culoare diferită a vopselei, a cărei rol este să atragă atenția doamnelor atunci când fac o achiziție. La KROSS, știm că femeile au nevoie nu doar de culori diferite, ci și de o formă adecvată a cadrului. Prin urmare, atunci când proiectăm o bicicletă pentru femei, abordăm subiectul foarte serios.

Deci, ce fel de bicicletă turistică pentru femei va fi cea mai bună alegere? Când cumpărați, merită să acordați atenție faptului dacă are bara centrală a cadrului joasă. Acest lucru va face mai ușoară urcarea și coborârea de pe bicicletă, mai ales atunci când vă decideți să purtați o rochie sau o fustă. De asemenea, asigurați-vă că are componente adaptate pentru femei. Șaua, tija ghidonului mai scurtă sau ghidonul mai îngust vă vor îmbunătăți semnificativ confortul de deplasare.

Ce bicicletă de trekking pentru un bărbat?

Bicicleta de trekking pentru bărbați este relativ ușor de ales. Diferențele dintre modelele individuale provin cel mai adesea din accesoriile folosite și materialele din care a fost fabricat cadrul bicicletei. Prin urmare, atunci când vă gândiți ce bicicletă de trekking să alegeți pentru un bărbat, concentrați-vă în primul rând pe aspectul utilității acesteia. Rețineți că trebuie să aibă un portbagaj, lămpi pentru biciclete sau un cric care să permită lăsarea bicicletei în orice loc.

Bicicleta de trekking pentru bărbați, spre deosebire de cea adaptată pentru femei, nu are o bară centrală joasă. Componentele rămase, în ciuda asemănărilor cu cele cunoscute de la modelele pentru femei, sunt adaptate corespunzător nevoilor bărbaților.

To Top