Rucsacuri

Filter by
Vizualizare ca Grila Lista
3 Articole

Rucsacuri pentru biciclete

V-ați hotărât să mergeți la serviciu cu bicicleta? Sau poate mergeți la o întâlnire cu prietenii și trebuie să luați un bagaj mic, dar nu aveți cum să-l transportați? O soluție bună ar putea fi un rucsac de bicicletă. Rucsacurile de bicicletă, spre deosebire de cele tradiționale, sunt adaptate la activitate fizică, de aceea nu deranjează în timpul mersului și - datorită designului adecvat - asigură o circulație adecvată a aerului. Aceasta înseamnă un confort mai mare în timpul mersului pe bicicletă, chiar și în zilele mai calde, comparativ cu orice altă soluție.

Rucsac de bicicletă cu burduf

Un rucsac de bicicletă înseamnă nu numai un confort sporit asociat cu circulația mai bună a aerului și cu transpirația redusă a spatelui. Acesta are, de asemenea, o serie de facilități pentru bicicliști care vă permit să vă bucurați de excursii în orice condiții.

Una dintre aceste dotări este un burduf special de apă care poate fi instalat în unele modele de rucsac. Vă permite să beți în timp ce mergeți pe bicicletă printr-un tub lung terminat cu un muștiuc fără a fi nevoie să scoateți bidonul! Pentru unele persoane, aceasta poate fi o soluție excelentă, mai ales dacă se tem să scoată bidonul în timpul mersului pe piste de biciclete aglomerate.

Un rucsac de bicicletă cu burduf de apă este, de asemenea, o mare comoditate în timpul maratoanelor MTB de amatori. Nu numai că va permite transportarea trusei necesare de service, dar veți putea transporta și mai multe lichide. Poate că nu este atât de important la începutul sezonului de curse, dar când va începe vara vă veți bucura că puteți transporta câteva sute de mililitri în plus de băutură izotonică sau apă. În cazul curselor lungi, vă va permite să luați provizii suplimentare - batoane proteice sau geluri energetice. O bună pregătire pentru cursă va da roade și vă va permite să vă etalați întregul potențial.

To Top