Suntem KROSS Bicicletele sunt ADN-ul nostru

De mai bine de 30 de ani, KROSS s-a dedicat furnizării celor mai bune biciclete, care sunt adaptate nu numai nevoilor cicliștilor profesioniști, ci și cicliștilor care doresc să se bucure de o plimbare liniștită și să savureze fiecare kilometru parcurs. Cu fiecare bicicletă KROSS are grijă să creeze soluții, care să funcționeze în toate condițiile.

KROSS este sinonimul pentru atenția la detalii precum și crearea tendințelor pe care fiecare ciclist le va aprecia. Bicicletele noastre sunt deja cele mai recunoscute vehicule cu două roți din Polonia și - datorită ridicării constante a ștachetei - sunt din ce în ce mai mult alese de locuitorii din peste 50 de țări din întreaga lume.

corss

30 de ani de experiență

KROSS de peste 30 de ani produce biciclete de calitate superioară - fie că sunt fabricate din oțel, aluminiu sau fibră de carbon.

Întregul proces de creare a unei biciclete este creat intern, fără implicarea altor companii. Compania este responsabilă pentru pregătirea designului, a prototipurilor și, în cele din urmă, pentru fabricare în propria hală de producție. Din anul 2000, compania dispune de o secție de producție modernă care, datorită soluțiilor IT avansate, gestionează întregul proces de asamblare și depozitare a bicicletelor. Datorită acesteia compania nu mai este nevoită să se aprovizioneze cu cadre finite de la subcontractori, având control deplin asupra calității tuturor bicicletelor.

cross
 

Biciclete pentru victorii

Bicicletele de performanță KROSS sunt alegerea a multor profesioniști. Acest lucru se datorează experienței și cunoștințelor pe care compania le-a dobândit de-a lungul anilor. Din 2006, în cadrul KROSS a existat un grup de ciclism profesional. care se implică activ în dezvoltarea noilor cadre. Datorită acestui fapt, bicicletele MTB KROSS sunt perfect pregătite să cucerească traseele din ce în ce mai dificile din Cupa Mondială de XC, în timp ce bicicletele de șosea îl vor ajuta pe ciclist să cucerească și cele mai dificile vârfuri, iar geometria optimă va facilita coborârile în siguranță pe cele mai sinuoase serpentine montane.

cross
 

Cea mai înaltă calitate de carbon

Cadrele de carbon a bicicletelor KROSS sunt realizate din fibră de carbon de cea mai bună calitate - indiferent de tipul utilizat. Indiferent de tipul de fibră care se află în bicicletă, procesul de producție pentru fiecare bicicletă este același și se supune acelorași criterii stricte de calitate.

KROSS are propria linie de producție a cadrelor din carbon încă din 2017, ceea ce plasează compania într-un grup mic de producători europeni de biciclete, fiind responsabili pentru producerea proprie de cadre de biciclete din fibră de carbon.

cross
 

Moda bicicletelor electrizante

În 2017, KROSS a preluat producătorul olandez de biciclete electrice. Datorită acestei combinații între cele mai înalte standarde de măiestrie în domeniul bicicletelor și tehnologia de producție a bicicletelor electrice a permis crearea unor modele și mai sofisticate, echipate cu suport electric. În producție sunt utilizate numai componente de cea mai bună calitate de la furnizori de încredere și lideri de piață în ceea ce privește componentele pentru biciclete electrice.

cross
 

Schimbăm lumea în bine

Eco Stories este modul nostru de a promova ciclismul de zi cu zi. În KROSS credem că, mersul zilnic cu bicicleta poate schimba lumea în bine și poate contribui la încetinirea și, în cele din urmă, la stoparea schimbărilor climatice. Compania creează biciclete de calitate superioară, care reprezintă o alternativă de succes pentru mașină și transportul public.

Kross în lume

map
To Top