EVADO HYBRID 1.0


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KREH1Z28X17W004239-9140
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS EVADO HYBRID 1.0

Această bicicletă electrică este răspunsul la o întrebare veche – cum să economisești timp când te deplasezi prin oraș? Și cum să ajungi mai departe decât oricând înainte. Suportul motorului electric îți va permite să-ți desfășori complet aripile, să ajungi mai departe în călătoriile de weekend și să te eliberezi de ambuteiajele din oraș. Bicicleta electrică KROSS EvadoHybrid 1.0 te va însoți chiar și în cele mai lungi călătorii cu bicicleta.

Combinația perfectă dintre un motor electric și componente tradiționale

Bicicleta e-bike KROSS EvadoHybrid 1.0 reprezintă combinația perfectă între unitatea electrică modernă de acționare Bafangși echipamentul Shimano. Motorul electric oferă 250 de wați de putere maximă, care este capabilă să te ajute în depășirea celor mai dificile urcări, iar în linie dreaptă poți atinge cu ușurință viteza de 25 km/h. Pe ghidon a fost montat un display Bafang care informează despre starea bateriei și sistemul de asistență.

Bicicleta este dotată cu 27 de trepte, oferind o gamă foarte largă de opțiuni de selecție a treptelor. Acestea se schimbă cu schimbătorul de spate Shimano Acera T3000 care lucrează în tandem cu schimbătorul de față Shimano Altus M370. Datorită combinării acestora cu manetele Shimano Alivio M3100 într-un sistem care deservește schimbarea treptelor, acestea asigură o precizie ridicată și o tranziție rapidă între pinioanele individuale. KROSS EvadoHybrid are, de asemenea, frâne cu disc hidraulice care oferă putere mare de frânare. Asigură, de asemenea, o gamă largă de modulații. În combinație cu discurile de frână cu diametrul de 160 mm, acestea vor opri bicicleta fără probleme, indiferent de condițiile prezente ale drumului. Amortizarea este asigurată de o furcă de înaltă calitate, SR Suntour NEX HLO, cu cursa de 63 mm. Reglarea blocadei montate pe coroana furcii permite controlul deplin al cursei acesteia. Nu vei mai simți niciodată o pierdere de putere datorată îndoirii constante a furcii. KROSS EvadoHybrid 1.0 dispune și de roți de 28 de inchi cu anvelope MitasGripper V84, cu lățime de 42 mm, care asigură o tracțiune deplină în toate condițiile.

Cadrul este inima bicicletei

Bicicleta electrică KROSS EvadoHybrid 1.0 are un cadru de înaltă calitate fabricat din aluminiu lite. Aliajul de aluminiu 6061 îmbunătățit este compromisul perfect între rigiditate ridicată și greutate redusă. Se caracterizează prin rezistență ridicată la condiții externe, rupturi și lovituri.. Datorită prelucrării speciale, precum și procesului de hidroformare a cadrului, acesta este extrem de ușor, rezistent la forțe extreme și mai rezistent la deteriorare. Cadrul are, de asemenea, orificii special pregătite pentru trasarea internă a cablurilor. Datorită acestui fapt, se caracterizează prin minimalism și este ușor de curățat.

 

Atenție: Când utilizați un contor fără fir montat pe bicicleta electrică, unele funcții ale contorului pot fi întrerupte în timpul funcționării componentelor electrice ale bicicletei. Pentru bicicleta electrică, vă sugerăm să cumpărați un contor cu fir.

 

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU LITE
FURCĂ SR SUNTOUR NEX HLO
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO ACERA T3000
MANETE SHIMANO ALIVIO M3100
SCHIMBĂTOR FAȚĂ SHIMANO ALTUS M370
MANIVELE SHIMANO ACERA T3010
MÂNERE HERRMANS OXY
FRÂNĂ SPATE JAK-Y2 NUTT
PÂRGHII DE FRÂNĂ JAK-Y2 NUTT
BUTUC FAȚĂ GL-B43F-DS
TIJĂ DE GHIDON ALUMINIU 90MM/31,8/7°
ANVELOPE 700X38C
GHIDON ALUMINIU 620 MM 31.8
LANȚ SHIMANO HG53
JANTE KROSS
BUTUC SPATE BAFANG G120.250.DC
ȘA SELLE ROYAL
FRÂNĂ FAȚĂ JAK-Y2 NUTT
DISCURI DE FRÂNĂ DISC (160)
CONTROALE FP-H816 O1-1/8"
NUMĂR DE VITEZE 27
TIPUL BATERIEI PHYLION SF-06S
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 11-32T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO HG200
AFIŞAJ BAFANG HMI DP E12.UART
CURSA FURCII 63mm
COLECȚIE 2022
Sex Femeie
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
EVADO 4.0 Anterior EVADO 4.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaEVADO HYBRID 1.0
To Top