Lille 2


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
LGLIZ228X17W001385-9534
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

LILLE 2

Ai nevoie de o soluție care să-ți permită să eviți ambuteiajele din oraș în drum spre școală, serviciu sau universitate? Ceea ce cauți este Le Grand Lille 2 – bicicleta noastră de oraș concepută pentru oameni ca tine – care doresc să se deplaseze prin oraș rapid și eficient, fără a sacrifica estetica. Le Grand Lille 2 îți va permite să ajungi acolo unde ai treabă. În același timp, nu te va obliga să porți haine sport sau încălțăminte specializată. Este modul tău de a te bucura de mersul pe bicicletă în toate condițiile.

Adaptată la nevoile tale

Le Grand Lille 2 este o bicicletă cu cadru din aluminiu și furcă din oțel. Această combinație îi asigură o greutate redusă și o amortizare excelentă a vibrațiilor, chiar și atunci când te deplasezi pe cele mai proaste suprafețe. Butucul din spate Shimano Nexus oferă 6 viteze și îți va permite să ajustezi treapta la terenul actual. Bicicleta de oraș Le Grand Lille 2 este echipată și cu două frâne v-brake, care te vor opri eficient și în siguranță în toate condițiile. Poziția verticală din spatele ghidonului îți va ușura călătoria, iar apărătoarea de lanț și aripile solide îți vor proteja hainele de deteriorare. Roțile de 28 de inchi te vor ajuta să depășești obstacolele urbane din calea ta și, în același timp, să dezvolți viteză mare în timp ce călătorești prin oraș. Datorită anvelopelor largi, îți vei păstra cu ușurință stabilitatea în timpul deplasării.

Echipament practic

Le Grand Lille 2 a fost, de asemenea, echipată cu un portbagaj în spate care facilitează transportul bagajelor suplimentare și un suport care ajută la parcarea bicicletei în timpul unei pauze la cafenea. În plus, mânerele produse din piele ecologică ajută la ținerea ghidonului în mâini.

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU
FURCĂ STEEL
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO TOURNEY TZ500
MANETE SHIMANO RS36 REVOSHIFT
MANIVELE CYCLONE
MÂNERE SYNTHETIC LEATHER
FRÂNĂ SPATE V-BRAKE
PÂRGHII DE FRÂNĂ ALUMINIU
BUTUC FAȚĂ ALUMINIU
SUPORT FP-B902
TIJĂ DE GHIDON ALUMINIU
ANVELOPE 28"x1,75"
GHIDON Oţel
LANȚ YBN S20
JANTE KROSS
ȘA PCV
FRÂNĂ FAȚĂ V-BRAKE
CONTROALE FP-H815 O1-1/8"
DANTELE 38T/170MM
NUMĂR DE VITEZE 6
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 14-28T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO MF TZ500
COLECȚIE 2022
Sex Femeie
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
Lille 3 Anterior Lille 3
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaLille 2
To Top