Lille 3


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
LGLIZ326X15W001381-9531
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

Lille 3

Ceea ce impresionează întotdeauna oamenii în orașul francez Lille este arhitectura și arta sa extraordinară. Prin urmare, fiind inspirați de acest oraș cândva industrial și acum plin de verdeață, am creat Le Grand Lille 3. Această bicicletă unică de oraș nu este doar o modalitate de a ajunge la serviciu sau la un loc de întâlnire cu rudele și prietenii. Aceasta este o modalitate excelentă de a renunța la mașină și de a evita ambuteiajele urbane nesfârșite. Și în plus, este o modalitate grozavă de a arăta grijă față de planeta noastră.

Creată pentru oraș

Le Grand Lille 3 este o bicicletă cu cadru din aluminiu și furcă din oțel. Această combinație îi asigură o greutate redusă și o amortizare excelentă a vibrațiilor, chiar și atunci când parcurgi cele mai proaste suprafețe. Butucul din spate Shimano Nexus oferă 3 viteze și permite ajustarea transmisiei la terenul actual. Bicicleta de oraș Le Grand Lille 3 este echipată și cu două frâne v-brake care te vor opri eficient și în siguranță în toate condițiile. Poziția verticală din spatele ghidonului îți va ușura călătoria, iar apărătoarea de lanț și aripile solide îți vor proteja hainele de deteriorare. Roțile de 26 inchi te vor ajuta să depășești obstacolele urbane care îți vor ieși în cale, iar anvelopele late te vor ajuta să-ți păstrezi stabilitatea în timpul conducerii.

Echipament practic

Le Grand Lille 3 a fost, de asemenea, echipată cu un portbagaj în spate care facilitează transportul bagajelor suplimentare și un suport care ajută la parcarea bicicletei în timpul unei pauze la cafenea. Mai mult, are și un coș din oțel în care îți poți pune comod poșeta, iar mânerele din piele ecologică te vor ajuta să ții ghidonul în mâini.

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU
FURCĂ STEEL
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO NEXUS
MANETE SHIMANO NEXUS
MANIVELE CYCLONE
MÂNERE SYNTHETIC LEATHER
FRÂNĂ SPATE V-BRAKE
PÂRGHII DE FRÂNĂ ALUMINIU
BUTUC FAȚĂ ALUMINIU
SUPORT FP-B902
TIJĂ DE GHIDON ALUMINIU
ANVELOPE 26"x1,75"
GHIDON Oţel
LANȚ 1/2"x1/8"
JANTE KROSS
BUTUC SPATE SHIMANO NEXUS NEXUS SG-3R40
ȘA VELO VL-6049
FRÂNĂ FAȚĂ V-BRAKE
CONTROALE FP-H815 O1-1/8"
DANTELE 38T/170MM
NUMĂR DE VITEZE 3
COLECȚIE 2022
Sex Femeie
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
Lille 3 Anterior Lille 3
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaLille 3
To Top