LEVEL JR 2.0


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRLVJ224X12M002428-9554
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS LEVEL JUNIOR 2.0

Bicicletele noastre din seria KrossLevel au fost concepute de la bun început pentru cicliștii profesioniști și amatori care participă la maratoane MTB și curse XC. Bicicleta KrossLevel Junior 2.0 a fost și ea creată în acest scop. Este o bicicletă concepută pentru copiii care doresc să-și înceapă aventura cu excursiile off-road mai competitive.

KROSS Level Junior 2.0 din 2022 este o continuare a ideilor care ne-au ghidat atunci când am proiectat generațiile anterioare ale acestei biciclete. Nu este vorba doar despre vopseaua nouă de pe ramă – am îmbunătățit multe mici detalii care măresc plăcerea și confortul mersului pe bicicletă.

Echipament

Echipamentul KROSS Level Junior 2.0 are la bază conceptul unei manivelă cu un singur lanțși componente de înaltă calitate. Acest lucru ne-a permis să creăm o tracțiune cu opt viteze, care îi va permite copilului să se deplaseze confortabil pe orice teren. Va minimiza, de asemenea, riscul de desprindere a lanțului. KROSS Level Junior 2.0 are roți de 24 inchi. Aceasta are, de asemenea, frâne v-brake, care oferă o frânare sigură și o funcționare fără probleme.

Tehnologii

Cadrul KROSS Level Junior 2.0 a fost fabricat din aluminiu performance. Aliajul Aluminium Performance 6061 se caracterizează prin rigiditate ridicată și rezistență la rupere, precum și greutate mică tipică pentru aluminiu, care surprinde pe mulți bicicliști prin proprietățile sale. În plus, cadrul este vopsit cu pulbere, ceea ce determină durabilitatea vopsirii și rezistența acesteia la deteriorările mecanice. Ca și în cazul ramelor Level pentru adulți, KROSS Level Junior 2.0 beneficiază de hidroformarea cadrului, ceea ce o face mai ușoară și îi conferă un aspect atractiv al barelor. Toate cablurile au fost trasate în interiorul cadrului, sporind estetica acestuia și ajutând la menținerea curățeniei.

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU PERFORMANCE
FURCĂ ALUMINIU
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO TOURNEY TX800
MANETE SHIMANO ALTUS M315
MANIVELE WHEEL TOP
MÂNERE HERRMANS
FRÂNĂ SPATE V-BRAKE
PÂRGHII DE FRÂNĂ ALHONGA
BUTUC FAȚĂ GL-B01F-QR
SUPORT FP-B902
LANȚ YBN S8
JANTE KROSS
BUTUC SPATE GL-B42R
ȘA KROSS
FRÂNĂ FAȚĂ V-BRAKE
CONTROALE FP-H813PL 1-1/8"
NUMĂR DE VITEZE 8
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 11-34T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO HG41
COLECȚIE 2022
Sex Fată
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
LEVEL JR 4.0 Anterior LEVEL JR 4.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaLEVEL JR 2.0
To Top