LEA JR 1.0


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRLEJ124X12W003555-9482
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS LEA JR 1.0

După modelul KROSS Lea SR pentru adulți, am creat KROSS Lea Junior 1.0 SR dedicat nevoilor fetițelor. Este o bicicleta de munte recreationala care va fi perfecta atat pentru a ajunge la scoala cat si in timpul excursiilor de familie in afara orasului de weekend. KROSS Lea Junior 1.0 SR sunt solutii tehnice pentru adulti inchise intr-un cadru mai mic, adaptat la inaltimea copiilor.

KROSS Lea Junior 1.0 SR din 2022 este o continuare a gândului care ne ghidează atunci când proiectăm generațiile anterioare ale acestei biciclete. Nu este doar o vopsea nouă pe cadru - am adăugat multe detalii mici care se traduc în plăcerea și confortul de a conduce.

Echipamentul KROSS Lea Junior 1.0 SR se bazează pe conceptul unei manivele cu un singur lanț și componente Suntour de înaltă calitate. Acest lucru ne-a permis să creăm un drive cu o casetă cu opt rânduri care îi va permite copilului să călătorească confortabil pe orice teren. Schimbarea vitezelor este gestionată de un schimbător spate Sunrace RDXM41 acționat de o manetă de schimbare Sunrace DLM503. În KROSS Lea Junior 1.0 SR am instalat și o furcă cu suspensie KROSS cu cursa de 50 mm pentru a spori confortul deplasării și pentru a facilita depășirea obstacolelor precum borduri sau rădăcini care ies în afară pe potecile forestiere. KROSS Lea Junior 1.0 SR sunt roți de 24” cu anvelope late de 1,9”, care vor asigura un comportament previzibil al bicicletei atât în ​​oraș, cât și în off-road. Acestea sunt, de asemenea, v-brake, asigurând frânare sigură și funcționare fără probleme.

Cadrul KROSS Lea Junior 1.0 SR este realizat din aluminiu performanceStop Aluminium Performance 6061, rigiditate ridicată și rezistență la rupere și ușurință tipică aluminiului.Este un aliaj de aluminiu 6061 de performanță deosebită, datorită căruia bicicleta este rigidă și foarte durabilă. . În același timp, este un material relativ ușor care poate surprinde pe mulți cicliști prin proprietățile sale.În plus, cadrul este vopsit cu pulbere, ceea ce se traduce prin durabilitatea picturii și rezistența acesteia la deteriorarea mecanică.Pasa joasă a cadrului permite urcarea și coborârea confortabilă de pe bicicletă.

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU PERFORMANCE
FURCĂ KROSS
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO TOURNEY TX800
MANETE SHIMANO ALTUS M315
MANIVELE WHEEL TOP
MÂNERE HERRMANS
FRÂNĂ SPATE V-BRAKE
PÂRGHII DE FRÂNĂ ALHONGA
BUTUC FAȚĂ GL-B01F-QR
SUPORT FP-B902
TIJĂ DE GHIDON ALUMINIU 75MM
ANVELOPE 24"x1,95"
GHIDON STEEL 560MM
LANȚ YBN S8
JANTE KROSS
BUTUC SPATE GL-B01R-QR
ȘA KROSS
FRÂNĂ FAȚĂ V-BRAKE
CONTROALE FP-H801S 1-1/8"
DANTELE 32T/152MM
NUMĂR DE VITEZE 8
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 13-28T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ FW-8I
CURSA FURCII 50mm
TIJĂ DE ȘA SP-200 27,2X300
COLECȚIE 2022
Sex Fată
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
LEVEL JR 2.0 Anterior LEVEL JR 2.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaLEA JR 1.0
To Top