LEA JR 1.0


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRLEJ124X12W003554-9480
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS LEA JR 1.0

Urmând modelul „adult” Kross Lea, am creat Kross Lea JR 1.0. Este o bicicletă de munte recreațională, care va fi perfectă atât în drumul spre școală, cât și în timpul excursiilor de familie de weekend în afara orașului. Kross Lea JR 1.0 conține soluții tehnice "adulte" închise într-un cadru mai mic, adaptat la înălțimea copiilor.

Echipament

Echipamentul Kross Lea JR 1.0 se bazează pe conceptul de manivelă cu un singur lanț și componente de la producătorul japonez de echipamente pentru biciclete Shimano. Acest lucru ne-a permis să creăm un sistem de propulsie cu o casetă cu opt rânduri care va permite copilului să se deplaseze confortabil pe orice teren. Va minimiza, de asemenea, riscul de desprindere a lanțului. La construcția bicicletei s-a folosit o furcă cu suspensie cu cursa de 50 mm pentru a spori confortul utilizării. Kross Lea JR 1.0 are roți de 24” cu anvelope de înaltă calitate Mitas V75 Scylla cu lățime de 1,9", care vor asigura un comportament previzibil al bicicletei atât în oraș, cât și în teren. Aceasta are, de asemenea, frâne v-brake, care oferă o frânare sigură și o funcționare fără probleme.

Tehnologii

Cadrul KROSS Lea JR 1.0 a fost fabricat din aluminiu performance. Acesta este un aliaj special de aluminiu performance 6061, datorită căruia bicicleta este rigidă și rezistentă la deteriorări mecanice. În același timp, este un material relativ ușor, care poate surprinde mulți bicicliști prin proprietățile sale. În plus, cadrul este vopsit cu pulbere, ceea ce determină durabilitatea vopsirii și rezistența acesteia la deteriorările asociate cu utilizarea zilnică a bicicletei. Bara centrală joasă (adaptată la înălțimea copilului) a cadrului permite urcarea și coborârea confortabilă de pe bicicletă.

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU PERFORMANCE
FURCĂ KROSS
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO TOURNEY TX800
MANETE SHIMANO ALTUS M315
MANIVELE WHEEL TOP
MÂNERE HERRMANS
FRÂNĂ SPATE V-BRAKE
PÂRGHII DE FRÂNĂ ALHONGA
BUTUC FAȚĂ GL-B01F-QR
SUPORT FP-B902
TIJĂ DE GHIDON ALUMINIU 75MM
ANVELOPE 24"x1,95"
GHIDON STEEL 560MM
LANȚ YBN S8
JANTE KROSS
BUTUC SPATE GL-B01R-QR
ȘA KROSS
FRÂNĂ FAȚĂ V-BRAKE
CONTROALE FP-H801S 1-1/8"
DANTELE 32T/152MM
NUMĂR DE VITEZE 8
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 13-28T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ FW-8I
CURSA FURCII 50mm
TIJĂ DE ȘA SP-200 27,2X300
COLECȚIE 2022
Sex Fată
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
LEA JR 1.0 Anterior LEA JR 1.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaLEA JR 1.0
To Top