LEVEL JR 4.0


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRLVJ424X12M002431-9647
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS LEVEL JUNIOR 4.0

Bicicletele noastre din seria KrossLevel au fost concepute de la bun început pentru cicliștii profesioniști și amatori care participă la maratoane MTB și curse XC. Bicicleta KrossLevel Junior 4.0 a fost și ea creată în acest scop. Este o bicicletă potrivită pentru copiii care doresc să-și înceapă aventura cu parcurgerea unor terenuri mai solicitante.

KROSS Level Junior 4.0 din 2022 este o continuare a ideilor care ne-au ghidat atunci când am proiectat generațiile anterioare ale acestei biciclete. Nu este vorba doar despre vopseaua nouă de pe ramă – am optimizat multe mici detalii care măresc plăcerea și confortul mersului pe bicicletă.

Echipament

Echipamentul KROSS Level Junior 4.0 se bazează pe conceptul de manivelă cu un singur lanțși componente de la producătorul japonez de echipamente pentru biciclete Shimano. Acest lucru ne-a permis să creăm o transmisie cu o casetă cu nouă trepte acționată de un schimbător de spate Shimano Alivio M3100. Bicicleta a fost echipată în față cu o furcă cu suspensie pneumatică cu o cursă de 80 de milimetri, care asigură o călătorie lină și confortabilă în oraș și off-road. KROSS Level Junior 4.0 are roți de 24” cu anvelope SchwalbeSmart Sam 2.1”, care vor asigura un comportament previzibil al bicicletei atât în oraș, cât și în teren. Bicicleta a fost echipată, de asemenea, cu frâne cu disc hidraulice Shimano, care oferă o frânare sigură, chiar și pe cel mai dificil teren.

Tehnologii

Rama KROSS Level Junior 4.0 a fost fabricată din aluminiu performance. Aliajul Aluminium Performance 6061 are o rigiditate ridicată și rezistență la rupere și, în același timp, greutate redusă tipică pentru aluminiu. Este un aliaj special de aluminiu 6061, care face bicicleta ușoară și rezistentă în același timp. În același timp, este un material relativ ușor, care poate surprinde mulți cicliști prin proprietățile sale. În plus, cadrul este vopsit cu pulbere, ceea ce determină durabilitatea vopsirii și rezistența acesteia la deteriorările mecanice. Ca și în cazul ramelor Level pentru adulți, KROSS Level Junior 4.0 beneficiază de hidroformarea cadrului, ceea ce o face mai ușoară și îi conferă un aspect atractiv. Toate cablurile au fost trasate în interiorul cadrului, sporind estetica acestuia și ajutând la menținerea curățeniei.

 

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU PERFORMANCE
FURCĂ SR SUNTOUR XCR LO AIR
FINISARE LAC mat
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO ALIVIO M3100
MANETE SHIMANO ACERA M3100
MANIVELE WHEEL TOP
MÂNERE HERRMANS
FRÂNĂ SPATE SHIMANO MT200
PÂRGHII DE FRÂNĂ SHIMANO MT200
BUTUC FAȚĂ GL-B43F-DS
SUPORT FP-B902
LANȚ SHIMANO HG53
JANTE KROSS
BUTUC SPATE GL-B43R-DS
ȘA KROSS
FRÂNĂ FAȚĂ SHIMANO MT200
CONTROALE FP-H813PL 1-1/8"
NUMĂR DE VITEZE 9
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 11-34T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO HG200
CURSA FURCII 80mm
COLECȚIE 2022
Sex Fată
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
LEA JR 2.0 Anterior LEA JR 2.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaLEVEL JR 4.0
To Top