MINI 3.0


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRMN3Z16X10W003024-9382
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS MINI 3.0

O bicicletă pentru copii ar trebui să ofere copilului multă distracție și să îi permită să exploreze lumea dintr-o perspectivă complet nouă. Acest obiectiv a fost principiul nostru ghid atunci când am proiectat KROSS Mini 3.0. O bicicletă cu roți de 16 inci, care nu numai că va trezi copilului dumneavoastră curiozitatea față de lume, dar îi va insufla și dragostea pentru activitate fizică și mișcare. Componente de înaltă calitate, adaptate nevoilor copiilor, multă distracție și instalare fără probleme de accesorii suplimentare - acesta este KROSS Mini 3.0

Bicicleta pentru copii KROSS Mini 3.0 a fost optimizată de noi pentru cicliștii tineri. De aceea l-am echipat cu o unitate cu un singur rând. Datorită acestui lucru, copilul nu trebuie să-și facă griji cu privire la operarea schimbătorilor de viteze și se poate concentra pe ceea ce este cel mai important în acest moment. Deci pedalând și bucurându-te de plimbare. Am echipat bicicleta cu o frână v-brake acţionată de un mâner de frână amplasat pe ghidon. Această soluție va permite copilului să învețe cum să folosească frâna folosind o pârghie dedicată, ușurând în viitor utilizarea altor mecanisme de acest tip.

Bicicleta pentru copii KROSS Mini 3.0 are și roți de 16 inchi echipate cu anvelope de 1,95 inci. Ele facilitează depășirea, de exemplu, bordurile și oferă, de asemenea, o aderență foarte mare în toate condițiile. Datorită lățimii adecvate a anvelopei, chiar și o excursie pe potecile forestiere cu copilul dumneavoastră nu va mai fi o problemă! Bicicleta este echipată și cu componente adaptate înălțimii copilului. O șa specială îi va oferi confort în timpul călătoriilor lungi și mici, iar mânerele de ghidon special concepute îți vor proteja mâinile împotriva abraziunilor.

Bicicleta pentru copii KROSS Mini 3.0 este fabricată din oțel de înaltă calitate, ceea ce o face rezistentă la deteriorare. Utilizarea oțelului reduce, de asemenea, vibrațiile transmise mâinilor copiilor atunci când conduc pe o suprafață cu scurgeri. Bicicleta este adaptată și la instalarea unui număr de accesorii, precum roți laterale sau o tijă de împingere Newbie, care vor sprijini procesul de învățare.

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI Oțel
FURCĂ STEEL
FINISARE LAC luciu
MANIVELE Oţel
PÂRGHII DE FRÂNĂ Plastic
BUTUC FAȚĂ Oţel
SUPORT Oţel
TIJĂ DE GHIDON Oţel
ANVELOPE 16"x1.95"
GHIDON Oţel
LANȚ 1/2"x1/8"
JANTE ALLOY
BUTUC SPATE Oţel
FRÂNĂ FAȚĂ V-BRAKE
CONTROALE Oţel
DANTELE 32T/102MM
NUMĂR DE VITEZE 1
TIJĂ DE ȘA STAL
COLECȚIE 2021
Sex Fată
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaMINI 3.0
To Top