LEVEL MINI 3.0 LIGHT SR


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRLVM320X11M003984-9617
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS LEVEL MINI 3.0 SR

Ciclismul este un sport deosebit, indiferent la ce nivel este practicat. Desigur, cursele de la Cupa Mondială în care concurează cei mai buni cicliști pot părea cele mai interesante. Pentru noi, însă, la fel de emoționanți – dacă nu chiar mai mult – sunt primii pași făcuți de cei mai tineri pe mountainbike. De aceea, am creat KROSS Level Mini 3.0 – o bicicletă de munte performantă pentru copii. Chiar astăzi poți trezi sufletul de sportiv din copilul tău.

Bicicletă pentru XC pentru cei mai mici

KROSS Level Mini 3.0 este o bicicletă montană pentru cicliștii tineri care fac primii pași în discipline mai competitive. Pentru a face mai ușoară parcurgerea urcușurilor abrupte, am echipat bicicleta „Level” cu un schimbător de spate de înaltă calitate Sunrace RDM36, care oferă șase viteze. Datorită intervalului larg de rulare liberă cu care poate funcționa, schimbătorul va ajuta la parcurgerea oricărui teren. De aceea, KROSS Level Mini 3.0 a fost echipat cu o roată dințată Sunrace MFM2A cu un interval de 14-28 de dinți. Pentru controlul deplin asupra bicicletei pe orice teren, am dotat-o cu frâne de tip V-brake de înaltă calitate și manete de frână adaptate la mâinile copiilor. În acest fel, copilul tău va evita întinderea nenaturală a mâinilor doar pentru a ajunge la frână. Acest lucru va permite dezvoltarea unor obiceiuri bune și îmbunătățirea confortului în timpul mersului. Pentru cel mai mare confort al copilului, KROSS Level Mini 3.0 dispune de o șa Velo VL-5093 de înaltă calitate și mânere Herrmans, care vor preveni oboseala mâinilor în timpul deplasării pe poteci de pădure. Experiența adecvată de deplasare este asigurată și de roțile de 20 de inchi de înaltă calitate au fost dotate cu anvelope Mitas Scylla cu lățime de 1,9 inchi. Vor oferi o aderență excelentă în orice condiții.

Tehnologii care susțin dezvoltarea copilului

KROSS Level Mini 3.0 a fost conceput pentru copiii care abia își încep aventura cu ciclismul montan. De aceea, atât cadrul, cât și furca au fost fabricate din aluminiu de înaltă calitate. Datorită acestui fapt, bicicleta este nu numai ușoară, ci și extrem de durabilă. Copilului tău îi va plăcea cu siguranță vopseaua specială. Vopseaua bleumarin și albastră este foarte rezistentă la zgârieturi și, datorită finisajului său lucios, oferă o experiență estetică unică.

 

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU PERFORMANCE
FURCĂ ALUMINIU
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SUNRACE RDM36
MANETE SUNRACE DLM33
MANIVELE WHEEL TOP
MÂNERE HERRMANS
FRÂNĂ SPATE V-BRAKE
PÂRGHII DE FRÂNĂ ALHONGA
BUTUC FAȚĂ GL-B01F
SUPORT FP-B902
TIJĂ DE GHIDON ALUMINIU 60MM/25,4/25°
ANVELOPE 20"x1,95"
LANȚ YBN S20
JANTE KROSS
BUTUC SPATE GL-B01R
ȘA KROSS
FRÂNĂ FAȚĂ V-BRAKE
CONTROALE FP-H801S 1-1/8"
DANTELE 32T/127MM
NUMĂR DE VITEZE 6
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 14-28T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SUNRACE MFM2A.6D
TIJĂ DE ȘA ALUMINIUM 27,2X250
COLECȚIE 2021
Sex Băiat
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
LEA MINI 1.0 Anterior LEA MINI 1.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaLEVEL MINI 3.0 LIGHT SR
To Top