LEVEL 6.0


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRLV6Z29X16M002365-9410
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS LEVEL 6.0

KROSS Level 6.0 este un model pe un cadru nou. Cadrul nostru din aluminiu, cel mai avansat, a fost conceput pentru excursii de agrement în teren, dar versatilitatea sa permite și alte aplicații. Este o bicicletă care nu numai că îți oferă posibilitatea de a începe aventura cu maratoanele MTB, dar, datorită posibilității de a monta și folosi multe accesorii, va funcționa și ca un vehicul pentru drumul la serviciu în oraș. În acest model, există posibilitatea montării aripilor, unui portbagaj sau unui cric, datorită cărora îi vom crește semnificativ posibilitățile.

KROSS Level 6.0 din 2022 este o continuare a ideilor care ne-au ghidat atunci când am proiectat generațiile anterioare ale acestei biciclete. Nu este vorba doar despre vopseaua nouă de pe ramă – este și o nouă geometrie a bicicletei, pe care am creat-o împreună cu piloții noștri din echipa KROSS Racing. Am folosit, de asemenea, componente Suntour și SHIMANO, proiectate de cei mai importanți producători de echipamente pentru biciclete din lume.

Echipament profesional

Bicicleta noastră de munte KROSS Level 6.0 are o transmisie de înaltă calitate Shimano Deore M6100, frâne SHIMANO MT-200 și un amortizor SuntourRaidon XC-RLR. Datorită utilizării unei casete cu un interval de 10-51, este posibilă parcurgerea confortabilă a urcușurilor dificile pe teren și dezvoltarea de vitezei mari pe secțiunile plate. Am echipat-o, de asemenea, cu frâne cu disc hidraulice SHIMANO pentru a oferi o frânare lină și sigură în toate condițiile. Indiferent dacă vei petrece mai mult timp pe potecile de pădure sau pe pistele de biciclete din oraș, frânele îți vor oferi un sentiment de siguranță. Amortizorul pe care îl veți găsi în KROSS Level 6.0 este un produs de înaltă calitate SuntourRaidon XC-RLR care oferă o cursă de 100 mm, iar pentru a crește și mai mult confortul deplasării, pe ghidon a fost montată o manetă hidraulică de blocare a amortizorului. Aceasta permite rigidizarea amortizorul pe porțiunile la deal sau pe secțiunile plate, ceea ce se transpune într-o pedalare și mai eficientă și concentrarea energiei pe atingerea celei mai mari viteze posibile. La parcurgerea unor tronsoane mai dificile ale traseului sau la coborâri, este suficientă „deblocarea” amortizorul cu maneta, ceea ce îmbunătățește semnificativ confortul și siguranța la deplasare.

Aluminiu lite

Pentru fabricarea cadrului am utilizat aluminiu ușor lite. Aliajul îmbunătățit de aluminiu 6061 este compromisul perfect între rigiditate ridicată și greutate redusă. Se caracterizează prin rezistență ridicată la condițiile externe, rupturi și lovituri. Este un aliaj de aluminiu 6061 îmbunătățit, care reprezintă un compromis perfect între rigiditatea ridicată și greutatea redusă. Se caracterizează prin rezistență ridicată la condițiile externe, rupturi și lovituri. Datorită frezării din interior, am redus greutatea, menținând în același timp rezistența întregii structuri. Am folosit în cadru trasarea interioară pentru cabluri, datorită căreia am obținut un cadru estetic și elegant. Trasarea internă a cablurilor facilitează, de asemenea, păstrarea curățeniei bicicletei. Pentru a asigura o tracțiune mare pe potecile forestiere, am echipat roțile cu anvelope SchwalbeSmart Sam cu lățimea de 2,1 inchi. Alte componente sunt produse KROSS de înaltă calitate și șaua brandului italian renumit, Selle Royal.

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU LITE
FURCĂ SR SUNTOUR RAIDON-XC RLR
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO DEORE M6100
MANETE SHIMANO DEORE M6100
MANIVELE SHIMANO MT510-1
MÂNERE KROSS SCALE
FRÂNĂ SPATE SRAM LEVEL
PÂRGHII DE FRÂNĂ SRAM LEVEL
BUTUC FAȚĂ MT200
SUPORT SHIMANO BSA BB52
ANVELOPE SCHWALBE RAPID ROB 29X2.25
GHIDON ALUMINIU
LANȚ SHIMANO M6100
JANTE KROSS
BUTUC SPATE MT401-B MICRO SPLINE
ȘA SELLE ROYAL
FRÂNĂ FAȚĂ SRAM LEVEL
DISCURI DE FRÂNĂ SHIMANO (180)
CONTROALE FP-H813PL 1-1/8"
DANTELE 32T
NUMĂR DE VITEZE 12
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 10-51T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO DEORE M6100
CURSA FURCII 110mm
COLECȚIE 2023
Sex Unisex
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
EARTH 1.0 Anterior EARTH 1.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaLEVEL 6.0
To Top