EARTH 1.0


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRER1Z29X16M003033-9574
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS EARTH 1.0 

Ciclismul montan, mai ales când ne gândim la celebrele trasee ale Cupei Mondiale XC, ridică în momentul de față provocări complet noi pentru concurenți, decât acum câțiva ani. Prin urmare, pentru a vă ajuta atât în timpul maratoanelor MTB, cât și în timpul rundelor clasice XC, am creat KROSS Earth 1.0. Când am proiectat-o, am dorit să creăm o bicicletă universală care să se potrivească pe orice teren unde va fi luată. Și, în ciuda unor concesii pe care a trebuit să le facem la selectarea componentelor, putem spune cu mândrie că aceasta este una dintre cele mai interesante biciclete disponibile în oferta noastră.

În anul 2022, ne-am concentrat pe continuarea dezvoltării bicicletelor noastre full suspension. Cu toate că am lăsat geometria neatinsă, am reînnoit echipamentul KROSS Earth 1.0, făcându-l un instrument și mai universal pentru traseele demne de Cupa Mondială XC. Transmisia Shimano Deore de înaltă clasă care funcționează cu caseta 11-51 sau amortizorul care utilizează un arc pneumatic sunt doar câteva dintre noutățile pregătite cu gândul la tine. Pentru a fi și mai rapid pe traseele dificile XC.

Suspensie completă

Bicicleta pentru XC nu se confruntă cu aceleași provocări ca acum câțiva ani. De aceea, a trebuit să evolueze. Bicicletele MTB de tip full suspension sunt alese din ce în ce mai des pentru pistele de curse dificile din punct de vedere tehnic. De aceea, KrossEarth 1.0 include două amortizoare de la renumitul producător japonez Suntour, o ramă din aluminiu superlite, sistemul truninion și echipament dovedit de la Shimano.

Componente pentru biciclete

KROSS Earth 1.0 conține cel mai nou echipament Shimano Deore M5100. Această noutate a anului 2021 a fost concepută pentru a funcționa cu unități de acționare 1x11. Sistemul deservește o casetă cu unsprezece rânduri cu un pinion gigant cu 51 de dinți pentru a face față chiar și celor mai abrupte urcări. Are, de asemenea, un mecanism de ambreiaj complet nou, care strânge și mai bine lanțul în timpul deplasărilor pe teren accidentat. Spune adio lanțului care cade – acest coșmar nu va mai reveni.

Sistemul Trunion este o modalitate modernă de atașare a amortizorului din spate pe ramă, datorită căreia este mai scurt. În același timp, totuși, își menține aceeași valoare a cursei. Ca amortizor de față a fost folosită suspensia pneumatică SR Suntour XCR 32 RLR AIR cu cursă de 100 mm și arc pneumatic. Datorită acestui fapt, structura este mai rigidă și mai ușoară în comparație cu modelul de anul trecut. Construcția este completată de un amortizor spate de la același producător - SR SuntourEdge R. Pe ghidon există o pârghie de blocare care face ambele amortizoare rigide, ajutând la pedalarea eficientă pe porțiuni plate ale traseului. Pentru a-i oferi o tracțiune bună chiar și în cele mai noroioase condiții, am echipat bicicleta cu anvelope dovedite pe multe trasee, Schwalbe Rapid Rob cu 2,25 inchi lățime. Rama a fost realizată din aluminiu superlite. Datorită tratamentului termic, acest aliaj se caracterizează prin rigiditate ridicată și rezistență la forțe mari, menținând în același timp o greutate redusă.

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU SUPERLITE
FURCĂ SR SUNTOUR XCR 32 RLR AIR
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO DEORE M5100
MANETE SHIMANO DEORE M5100
AMORTIZOR SPATE SR SUNTOUR EDGE R
MANIVELE SHIMANO DEORE M5100
MÂNERE KROSS SILKY
FRÂNĂ SPATE SHIMANO MT200
PÂRGHII DE FRÂNĂ SHIMANO MT200
BUTUC FAȚĂ SHIMANO MT400 15x110
SUPORT SHIMANO BSA BB52
ANVELOPE SCHWALBE RAPID ROB 29x2.25
GHIDON ALUMINIU 740 MM 31.8
LANȚ SHIMANO HG601
JANTE KROSS
ȘA SELLE ROYAL
FRÂNĂ FAȚĂ SHIMANO MT200
DISCURI DE FRÂNĂ SHIMANO RT10 (180)
CONTROALE FP-H856B2;1-1/8"-1.5"
DANTELE 32T/175MM
NUMĂR DE VITEZE 11
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 11-51T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO DEORE M5100
CURSA FURCII 100mm
COLECȚIE 2022
Sex Unisex
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
LEVEL 11.0 Anterior LEVEL 11.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaEARTH 1.0
To Top