LEVEL 3.0


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRLV3Z29X16M002895-9400
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS LEVEL 3.0

KROSS Level 3.0 este simbolul versatilității. O bicicletă de munte care poate fi folosită atât în oraș, cât și în teren. Nu este limitată la roți cu o singură dimensiune și permite alegerea unei game largi de accesorii, cum ar fi un portbagaj, aripi și cric. Am echipat-o cu o furcă cu suspensie, iar rama este din aluminiu lite. Acestea nu sunt singurele tehnologii care se află în această bicicletă.

KROSS Level 3.0 este o continuare a ideilor care ne-au ghidat atunci când am proiectat generațiile anterioare ale acestei biciclete. Nu este vorba doar despre vopseaua nouă de pe ramă – am îmbunătățit multe detalii mici care măresc plăcerea și confortul mersului pe bicicletă.

O adevărată combină

Bicicleta KROSS Level 3.0 este o bicicletă universală care se va adapta nevoilor și cerințelor tale. Am reușit să obținem acest lucru datorită geometriei bicicletei, care nu necesită o poziție sportivă, agresivă. Acest lucru permite ușurarea muncii antebrațelor și o observare mai bună a situației de pe drum. Dimensiunile diferite ale cadrelor KROSS Level 3.0 permit utilizarea roților de 27,5” sau 29”. De aceea, fiecare mărime oferă, indiferent de înălțimea biciclistului, condiții de mers potrivite pentru oricine. Am echipat-o, de asemenea, cu elemente de propulsie dovedite de la companiile japoneze Shimano și Suntour. În KROSS Level 3.0, am instalat o transmisie 2x9 care permite deplasarea confortabilă în teren și în oraș. Datorită schimbătorului de spate Shimano Deore M592 și schimbătorului de față Shimano Altus M2020,ai la dispoziție 18 trepte de viteză, care îți vor permite să parcurgi confortabil fiecare deal, precum și să dezvolți viteze mari în timp ce mergi pe porțiuni plate.

Cadru din aluminiu și furcă cu suspensie

Pentru fabricarea cadrului am folosit aluminiu ușor lite. Este un aliaj de aluminiu 6061 îmbunătățit, care reprezintă un compromis perfect între rigiditatea ridicată și greutatea redusă. Se caracterizează prin rezistență ridicată la condițiile externe, rupturi și lovituri. Pentru a asigura cea mai mică greutate posibilă, elementele cadrului au fost supuse frezării din interior. Am folosit în cadru rutare interioară pentru cabluri, datorită căreia am obținut un cadru estetic și elegant. Trasarea internă a cablurilor facilitează, de asemenea, păstrarea curățeniei bicicletei și minimizează riscul ca un cablu să se agațe de rădăcini pe teren. Bicicleta KROSS Level 3.0 are, de asemenea, frâne cu disc hidraulice Shimano. Datorită acestora, modularea forței de frânare este mult mai ușoară decât în cazul frânelor clasice de tip v-brake. În bicicletă a fost instalată și o furcă cu suspensie SR Suntour XCM RL cu cursa de 100 mm care face mai ușoară deplasarea pe terenuri denivelate și parcurgerea traseelor urbane de biciclete. Pe ghidon există o manetă de blocare care permite rigidizarea amortizorului, ceea ce se transpune într-o eficiență mai bună a pedalării la parcurgerea secțiunilor plate și a coborârilor. Pentru a asigura o tracțiune mare pe potecile forestiere, am echipat roțile cu anvelope SchwalbeSmartSam adecvate pentru dimensiunea jantei. Alte componente sunt produse KROSS de înaltă calitate și șaua brandului italian renumit, Selle Royal.

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU LITE
FURCĂ SR SUNTOUR XCM RL
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO DEORE M592
MANETE SHIMANO SL-M3100
SCHIMBĂTOR FAȚĂ SHIMANO ALTUS M2020
MANIVELE SHIMANO MT101
MÂNERE KROSS SCALE
FRÂNĂ SPATE JAK-Y2 NUTT
PÂRGHII DE FRÂNĂ JAK-Y2 NUTT
BUTUC FAȚĂ MT200
SUPORT FP-B902
ANVELOPE SCHWALBE SMART SAM 29x2.25
LANȚ SHIMANO HG53
JANTE KROSS
BUTUC SPATE MT200-B
ȘA SELLE ROYAL
FRÂNĂ FAȚĂ JAK-Y2 NUTT
DISCURI DE FRÂNĂ SHIMANO (160)
CONTROALE FP-H816 O1-1/8"
DANTELE 36-22T/175MM
NUMĂR DE VITEZE 18
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 11-36T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO HG201
CURSA FURCII 100mm
TIJĂ DE ȘA ALUMINIUM 27,2X350
COLECȚIE 2021
Sex Unisex
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
LEVEL 4.0 Anterior LEVEL 4.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaLEVEL 3.0
To Top