LEA 8.0 SR


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRLE8Z27X16W003435-9324
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS LEA 8.0 SR

KROSS LEA 8.0 SR este modelul de top de biciclete de agrement concepute pentru femei. Această bicicletă de munte este cea mai bună alegere, atunci când cauți vehiculul perfect pentru tine. Echipament de înaltă calitate, mărci verificate și ajustare a geometriei pentru fizionomia femeilor prin utilizarea componentelor adecvate. Datorită acestui lucru, vei călători eficient și confortabil, chiar și în timpul celor mai lungi călătorii la care te poți gândi.

KROSS Lea 8.0 SR din 2022 este o continuare a ideilor care ne-au ghidat atunci când am proiectat generațiile anterioare ale acestei biciclete. Nu este vorba doar despre vopseaua nouă de pe ramă – am îmbunătățit multe mici detalii care măresc plăcerea și confortul mersului pe bicicletă.

Echipament

KROSS Lea 8.0 SR este un echipament verificat de la producători renumiți. Schimbătorul din spate și față Sunrace sunt responsabile pentru schimbarea plăcută și rapidă a treptelor de viteză. Datorită manetei cu trei rânduri și casetei cu nouă viteze, am reușit să dotăm bicicleta cu 27 de trepte, care vor fi utile în orice teren pe care vei lua bicicleta. Amortizorul Suntour XCR 32 RLR ir este alegerea perfectă pentru orice ciclistă care dorește să-și încerce puterile într-un mediu ceva mai dificil decât pista de biciclete. Datorită arcului pneumatic și culturii de manevrare ridicate, acest amortizor este garanția unei călătorii confortabile și de neuitat. În plus, pe ghidon este montată o manetă de blocare a amortizorului. Datorită acesteia, tu decizi cum trebuie să se comporte bicicleta pe traseu. Am lăsat pentru sfârșit frânele hidraulice cu disc JAK-Y2, care te vor opri rapid și eficient, chiar și la viteze mai mari. Datorită acestui lucru, vei înțelege că cele două roți pot deveni noua ta pasiune.

Potrivirea este cea mai importantă

Cadrul KROSS Lea 8.0 SR a fost fabricat din aluminiu performance. Acesta este un aliaj special de aluminiu performance 6061, care face bicicleta rigidă și rezistentă la rupere. În același timp, aluminiul este un material relativ ușor, care poate surprinde mulți bicicliști prin proprietățile sale. KROSS Lea 8.0 SR este o bicicletă MTB destinată pentru teren ușor. Are o geometrie adaptată femeilor, ceea ce facilitează urcarea și coborârea de pe bicicletă și este adaptată, de asemenea, pentru persoanele cu o înălțime mai mică. Cadrul este vopsit cu pulbere, ceea ce determină durabilitatea vopsirii și rezistența acesteia la deteriorările mecanice.

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU PERFORMANCE
FURCĂ SR SUNTOUR XCR 32 RLR AIR
FINISARE LAC mat
SCHIMBĂTOR SPATE SUNRACE RDM91 LD
MANETE SUNRACE DLM933
SCHIMBĂTOR FAȚĂ SUNRACE FDM920
MANIVELE SUNTOUR XCM
MÂNERE KROSS HANDY
FRÂNĂ SPATE JAK Y-2
PÂRGHII DE FRÂNĂ JAK Y-2
BUTUC FAȚĂ GL-B43F-DS
SUPORT FP-B902
ANVELOPE MITAS OCELOT V85 29X2.1
GHIDON ALUMINIU 680 MM 31.8
LANȚ SHIMANO HG53
JANTE KROSS
BUTUC SPATE GL-B43R-DS
ȘA KROSS
FRÂNĂ FAȚĂ JAK Y-2
DISCURI DE FRÂNĂ DISC (160MM)
CONTROALE FP-H863 O1-1/8"
DANTELE 40T-30T-22T/175MM
NUMĂR DE VITEZE 27
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 11-34T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SUNRACE CSM90
CURSA FURCII 100mm
TIJĂ DE ȘA ALUMINIUM 27,2X300
COLECȚIE 2021
Sex Femeie
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
LEA 2.0 SR Anterior LEA 2.0 SR
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaLEA 8.0 SR
To Top