LEA 3.0 SR


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRLE3Z26X13W003939-9163
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS LEA 3.0 SR

Fiecare dintre noi dorește uneori să cumpere ceva frumos și practic în același timp. De aceea, a fost creată KROSS Lea 3.0 SR – o combinație între o bicicletă practică care va funcționa atât în oraș, cât și pe teren ușor. O bicicletă creată pentru noi, pentru femei – care ține cont de nevoile noastre și este adaptată fizionomiei noastre. Când vrei să scapi de agitația orașului... urcă-te pe bicicletă.

KROSS Lea 3.0 SR din 2022 este o continuare a ideilor care ne-au ghidat atunci când am proiectat generațiile anterioare ale acestei biciclete. Nu este vorba doar despre vopseaua nouă de pe ramă – am îmbunătățit multe detalii mici care măresc plăcerea și confortul mersului pe bicicletă.

Echipament

KROSS Lea 3.0 SR este dotată cu echipament dovedit de la producători renumiți. Schimbătorul din spate și față Sunrace este responsabil pentru schimbarea plăcută și rapidă a treptelor de viteză. Datorită manetei cu trei rânduri și casetei cu șapte viteze, am reușit să dotăm bicicleta cu 21 de trepte, care vor fi utile în orice teren pe care vei lua bicicleta. KROSS Lea 3.0 SR oferă și opțiunea alegerii unor roți potrivite înălțimii tale. Indiferent dacă alegi roți de 26 sau 27,5 inchi, bicicleta va fi agilă și manevrabilă în orice condiții. Roțile au fost echipate cu anvelope Wanda de 2,1” lățime. Datorită furcii cu suspensie KROSS, mersul pe suprafețe denivelate și depășirea bordurilor nu va crea probleme. În plus, bicicleta este echipată cu frâne cu disc mecanice. Exploatarea comodă și forța mare de frânare sunt cele mai importante două caracteristici ale acestei soluții.

Potrivirea este cea mai importantă

Cadrul KROSS Lea 3.0 SR este fabricat din aluminiu performance. Acesta este un aliaj special de aluminiu performance 6061, care face bicicleta rigidă și rezistentă la rupere. În același timp, aluminiul este un material relativ ușor, care poate surprinde mulți bicicliști prin proprietățile sale. KROSS Lea 3.0 SR este o bicicletă MTB destinată pentru teren ușor. Are o geometrie adaptată femeilor, ceea ce facilitează urcarea și coborârea de pe bicicletă și este adaptată, de asemenea, pentru persoanele cu o înălțime mai mică. Cadrul este vopsit cu pulbere, ceea ce determină durabilitatea vopsirii și rezistența acesteia la deteriorările mecanice.

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU PERFORMANCE
FURCĂ KROSS
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SUNRACE RDM57
MANETE SUNRACE DLM403
SCHIMBĂTOR FAȚĂ SUNRACE FDM2S
MANIVELE WHEEL TOP
MÂNERE KROSS HANDY
FRÂNĂ SPATE TARCZOWY MECHANICZNY
PÂRGHII DE FRÂNĂ SUNRACE BLM400
BUTUC FAȚĂ GL-B10F-DS
SUPORT FP-B902
ANVELOPE WANDA 26X2.1
LANȚ YBN S50
JANTE KROSS
BUTUC SPATE GL-B10R-DS
ȘA KROSS
FRÂNĂ FAȚĂ TARCZOWY MECHANICZNY
DISCURI DE FRÂNĂ DISC (160)
CONTROALE FP-H863 O1-1/8"
DANTELE 42T-34T-24T/170MM
NUMĂR DE VITEZE 21
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 14-28T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SUNRACE MFM2A.7D
CURSA FURCII 80mm
TIJĂ DE ȘA ALUMINIUM 27,2X350
COLECȚIE 2021
Mânere KROSS HANDY
Sex Femeie
Unghiul barei de sub șa 72.5
Unghiul capului cadrului 70
Lungimea efectivă a barei superioare 545
Lungimea furcii din spate 430
Lungimea barei de șa 381
Lungimea capului cadrului 125
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
LEA 8.0 Anterior LEA 8.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaLEA 3.0 SR
To Top