HEXAGON JR 1.0 SR


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRHEJ124X13M003917-9420
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS HEXAGON JR 1.0 SR

Urmând modelele „adulte” KROSS Hexagon, am creat KROSS Hexagon Junior 1.0 SR. Este o bicicletă de munte recreațională pentru copii, care va fi perfectă atât în drumul spre școală, cât și în timpul excursiilor de familie de weekend în afara orașului. KROSS Hexagon Junior 1.0 SR conține soluții tehnice "adulte" închise într-un cadru mai mic, adaptat la înălțimea copiilor.

KROSS Hexagon Junior 1.0 SR în versiunea pentru 2022 a suferit mici modificări pentru a o face și mai accesibilă copiilor. Anul acesta, propulsia este realizată din componente de înaltă calitate de la Sunrace, care permit copilului să se deplaseze confortabil în orice condiții. Bicicleta are, de asemenea, o serie de modificări mai mici aduse structurii cadrului, aparent invizibile la prima vedere, dar care îmbunătățesc semnificativ confortul de utilizare.

Echipament adaptat nevoilor copilului

Echipamentul KROSS Hexagon Junior 1.0 SR se bazează pe conceptul de propulsie 1x8. Pentru a crea o astfel de propulsie, am folosit componente de înaltă calitate ale mărcii Sunrace. Acest lucru ne-a permis să creăm un sistem de propulsie cu o casetă cu opt rânduri acționată de un schimbător de spate Sunrace RDXM41. Propulsia astfel concepută va permite copilului să se deplaseze confortabil pe orice teren. Manetele Sunrace DLM503 au fost adaptate pentru mâinile copiilor, oferindu-le o manevrare ușoară. La construcția bicicletei s-a folosit o furcă cu suspensie cu cursa de 50 mm pentru a spori confortul utilizării. Ea a fost dezvoltată special pentru această bicicletă. KROSS Hexagon Junior 1.0 SR are roți de 24” cu anvelope de înaltă calitate Mitas Scylla V75 cu lățime de 1,9", care vor asigura un comportament previzibil al bicicletei atât în oraș, cât și în teren. Aceasta are, de asemenea, frâne v-brake, care oferă o frânare sigură și o funcționare fără probleme.

Tehnologii care oferă bucurie în fiecare zi

Cadrul KROSS Hexagon Junior 1.0 SR a fost fabricat din aluminiu performance. Acest aliaj special de aluminiu 6061 face bicicleta rigidă și durabilă. În același timp, este un material relativ ușor, care poate surprinde mulți bicicliști prin proprietățile sale. Pentru a facilita urcarea și coborârea copilului de pe bicicletă, am proiectat o înălțime redusă a barei cadrului. În plus, rama este vopsită cu pulbere, ceea ce determină durabilitatea vopsirii și rezistența acesteia la deteriorările mecanice.

  •  Stop Aluminium Performance 6061 to wysoka sztywność i odporność na złamania, a zarazem lekkość typową dla aluminium.
  •  Sposób malowania polegający na nakładaniu naelektryzowanych cząstek farby proszkowej na aluminium, które wymagają obróbki termicznej. Po spieczeniu powierzchnia lakieru tworzy idealnie gładką powłokę wyjątkowo odporną na uszkodzenia mechaniczne.
Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU PERFORMANCE
FURCĂ KROSS
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SUNRACE RDM41
MANETE SUNRACE DLM503
MANIVELE WHEEL TOP
MÂNERE HERRMANS
FRÂNĂ SPATE V-BRAKE
PÂRGHII DE FRÂNĂ ALHONGA
BUTUC FAȚĂ GL-B01F-QR
SUPORT FP-B902
TIJĂ DE GHIDON ALUMINIU 75MM
ANVELOPE 24"x1,95"
GHIDON STEEL 560MM
LANȚ YBN S8
JANTE KROSS
BUTUC SPATE GL-B01R-QR
ȘA KROSS
FRÂNĂ FAȚĂ V-BRAKE
CONTROALE FP-H801S 1-1/8"
DANTELE 32T/152MM
NUMĂR DE VITEZE 8
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 13-28T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ FW-8I
CURSA FURCII 50mm
TIJĂ DE ȘA SP-200 27,2X300
COLECȚIE 2021
Mânere HERRMANS
Sex Băiat
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
DUST JR 1.0 Anterior DUST JR 1.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaHEXAGON JR 1.0 SR
To Top