ESKER 7.0


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KREK7Z28X19M002731-9578
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS ESKER 7.0

În oferta noastră de biciclete gravel, ați găsit deja structuri din aluminiu și cele concepute pentru iubitorii de biciclete clasice din oțel. Cu toate acestea, a sosit timpul pentru noul membru al familiei Esker. KROSS Esker 7.0 este o bicicletă de pietriș fabricată integral din carbon. Datorită acestui fapt, am reușit să creăm o bicicletă care combină dragostea pentru călătoriile mici și mari cu caracterul sportiv al bicicletelor de șosea. KROSS Esker 7.0 îți va permite să te bucuri de farmecul excursiilor în pădure, în timpul cărora vei aprecia amortizarea excelentă a vibrațiilor datorită ramei din carbon. Romantismul ciclismului nu a fost niciodată atât de ușor și de fermecător.

Bicicletă pentru expediții asistată de Shimano GRX

Când am creat noul membru al familiei Esker, ne-am concentrat pe echipamente Shimano GRX făcute special pentru bicicletele gravel. Datorită acestui lucru, indiferent dacă te deplasezi pe asfalt neted sau pe poteci de pădure accidentate, urechile tale nu vor fi deranjate de zgomotul lanțului care lovește șuruburile triunghiului din spate. Acest lucru se datorează designului special al schimbătorului din spate Shimano GRX RX812 echipat cu scripete pentru a asigura o tensiune optimă a lanțului.

Datorită manivelei cu un singur rând și casetei care oferă 11 viteze, unitatea de acționare este ușor de utilizat. Datorită acestui fapt, conceptele precum încrucișarea lanțului sau ajustarea schimbătorului din față nu te vor mai deranja. Frânele cu disc hidraulice din grupa GRX Shimano oferă o modulare precisă a forței de frânare. Datorită manetelor complet reproiectate, în comparație cu cele de șosea, maneta de schimbare a vitezelor și frâna sunt mult mai ușor de acționat în timpul deplasării pe teren dificil. Pentru a crea roțile bicicletei KROSS Esker 7.0, am folosit jante DT SWISS G540 de calitate înaltă, cu o lățime interioară de 24 mm. Se caracterizează prin rezistență ridicată la deteriorare și greutate redusă. În combinație cu anvelopele adaptate pentru sistemul fără camere Schwalbe G-OneAllround cu lățimea de 40 mm , acestea reprezintă setul perfect pentru deplasare în orice condiții. Șederea confortabilă este asigurată de șaua Fizik Alpaca Terra, concepută pentru bicicletele gravel

O nebunie de carbon

KROSS Esker 7.0 nu este prima bicicletă din carbon pe care am produs-o. Lucrăm cu acest material de mulți ani, de aceea știm perfect cum să aranjăm straturile individuale de fibre de carbon pentru a obține o ramă rezistentă la deteriorare, rigidă și care absoarbe vibrațiile. De aceea, am folosit pentru producție carbon T784, care este o combinație de trei fibre diferite care asigură senzații perfecte pentru fiecare deplasare. Rama și furca au fost pregătite pentru instalarea frânelor în sistemul flatmount, ceea ce îmbunătățește estetica bicicletei. Mulți cicliști vor fi, de asemenea, mulțumiți de cablurile ascunse în cadru, făcând bicicleta mai ușor de păstrat curată. Ceea ce va fi cu siguranță util, având în vedere vopseaua extrem de frumoasă mov și argintiu cu luciu intens.

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI CARBON T784
FURCĂ CARBON
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO GRX RX812
MANETE SHIMANO GRX RX600
MANIVELE SHIMANO GRX RX600
MÂNERE FIZIK TERRA MICROTEX
FRÂNĂ SPATE SHIMANO GRX RX400
PÂRGHII DE FRÂNĂ SHIMANO GRX RX600
BUTUC FAȚĂ SHIMANO RS470 12x100
SUPORT SHIMANO BSA BB-RS500
TIJĂ DE GHIDON ALUMINIU
GHIDON ALUMINIU
LANȚ SHIMANO HG601
ȘA FIZIK TERRA ARGO
FRÂNĂ FAȚĂ SHIMANO GRX RX400
DISCURI DE FRÂNĂ SHIMANO RT30 (160)
CONTROALE FSA NO.42/ACB 1-1/8"
DANTELE 40T
NUMĂR DE VITEZE 11
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 11-42T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO SLX M7000
COLECȚIE 2023
Sex Unisex
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
ESKER 6.0 Anterior ESKER 6.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaESKER 7.0
To Top