ESKER 6.0


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KREK6Z28X19M004223-9496
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS ESKER 6.0

Ciclismul montan și ciclismul rutier sunt două dintre cele mai populare discipline sportive când vine vorba de cicliști. Ce ai spune despre combinarea acestor două segmente? Imposibil? Și totuși! Bicicletelegravel sau de pietriș câștigă din ce în ce mai multe inimi ale diverșilor cicliști. De aceea, deschide-te la o noutate și lasă această bicicletă să-ți fure inima. Garantăm că KrossEsker 6.0 este o bicicletă care nu numai că îți va fura inima. Este o bicicletă care îți va dezvălui o lume complet nouă.

KROSS Esker 6.0 din 2022 este o continuare a ideilor care ne-au ghidat atunci când am proiectat modelele anterioare ale acestui model de pietriș deja iconic. Are o vopsea nouă, mai durabilă și o unitate de acționare bine gândită. Am îmbunătățit, de asemenea, multe mici detalii, invizibile la prima vedere, care vor îmbunătăți confortul la deplasare pe orice tip de suprafață. Suntem siguri că noua versiune a acestei biciclete va fi la fel, dacă nu chiar mai distractivă decât în anii precedenți.

Adaptat pentru nevoile de teren

Până de curând, nu existau echipamente de biciclete adaptate pentru nevoile bicicletelor de pietriș. Totuși, Shimano GRX a schimbat fața acestui segment de biciclete și a permis eliberarea de manetele de viteză de șosea și de schimbătoarele de spate luate cu forța de la bicicletele MTB. Acum, ca și în cazul bicicletei de pietriș, te poți bucura de beneficiile ambelor lumi simultan. KrossEsker 6.0 este dotat cu un grup complet Shimano GRX care funcționează în sistemul 2x11. Frânele cu disc hidraulice sunt, de asemenea, o mică operă de artă din Țara Vișinilor Înfloriți. Totuși, spre deosebire de Sakura, cireșul japonez, KrossEsker 6.0 nu înflorește doar în câteva luni și după câteva clipe viața lui nu dispare. Când te urci pe ea, vei dori ca acest moment să dureze pentru totdeauna. Jantele DT Swiss au fost fundamentul pe care ne-am construit roțile. Le-am echipat cu anvelope WTB Riddler cu lățime de 37 de milimetri, dovedite și iubite de mulți bicicliști, amatori ai aventurilor off-road.

Tehnologii care asigură o distracție bună departe de civilizație

Rama KrossEsker 6.0 a fost realizată folosind aluminiu superliteStop. Datorită tratamentului termic, acest aliaj se caracterizează prin rigiditate crescută și rezistență la forțe mari, fiind în același timp extrem de ușor. Pentru creșterea eficienței, în locurile cel mai puțin expuse la acțiunea forțelor au fost triplu frezate din interior, iar zonele sensibile, întărite.. Datorită tratamentului termic, acest aliaj se caracterizează prin rigiditate ridicată și rezistență la forțe extreme. Și cel mai important lucru, greutate mică. În plus, în locurile cel mai puțin expuse, tuburile ramei au fost frezate din interior de trei ori pentru a-i reduce greutatea. În plus, atât triunghiul din spate, cât și furca din carbon au axe rigide pentru a ajuta la reducerea lucrărilor de service necesare pentru schimbarea roților. La proiectarea ramei, am decis să o echipăm cu un traseu intern pentru cabluri. Datorită acestui fapt, bicicleta are un aspect estetic și îngrijit, ceea ce o face un mijloc de transport excelent pentru serviciu pentru mulți oameni. Acest sistem de trasare a cablurilor ne-a permis, de asemenea, să reducem riscul de rupere a cablului în timpul deplasării în teren.

 
Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU SUPERLITE
FURCĂ CARBON
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO GRX RX810
MANETE SHIMANO GRX RX600
SCHIMBĂTOR FAȚĂ SHIMANO GRX RX810
MANIVELE SHIMANO GRX RX600
MÂNERE FIZIK TERRA MICROTEX
FRÂNĂ SPATE SHIMANO GRX RX400
PÂRGHII DE FRÂNĂ SHIMANO GRX RX600
BUTUC FAȚĂ SHIMANO RS470 12x100
SUPORT SHIMANO BSA BB-RS500
ANVELOPE WTB RIDDLER 700x37 COMP TAN
GHIDON ALUMINIU
LANȚ SHIMANO HG601
JANTE DT SWISS R500
BUTUC SPATE SHIMANO TIAGRA RS470 12x142
ȘA WTB VOLT SPORT
FRÂNĂ FAȚĂ SHIMANO GRX RX400
DISCURI DE FRÂNĂ SHIMANO RT30 (160)
CONTROALE FSA NO.42/ACB;1-1/8"-1,5"
DANTELE 46T-30T/175MM
NUMĂR DE VITEZE 22
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 11-34T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO 105 HG700
COLECȚIE 2022
Sex Unisex
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
ESKER 1.0 Anterior ESKER 1.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaESKER 6.0
To Top