VENTO 4.0 DISC


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRVD4Z28X20M002617-9365
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS VENTO DSC 4.0

Un pluton de cicliști este o feerie a culorilor, zgomot de cauciuc și sunetul neobișnuit al aerului tăiat. Dacă visul tău a fost să te alături acestei comunități de cicliști, atunci KROSS Vento DSC 4.0 este cea mai bună alegere. Are tot ce ai putea avea nevoie de la o bicicletă de înaltă performanță, care ar trebui să te introducă în lumea vitezei și a parcurgerii serpentinelor de munte și a curbelor strânse. Bicicleta de șosea din ediția noastră înseamnă manevrabilitate, agilitate și multă distracție, chiar și atunci când panta traseului te poate ameți. Și datorită frânelor cu disc mecanice, oferă siguranță chiar și în coborârile dificile, tehnice.

Intră în lumea modernă a ciclismului de șosea

Ciclismul de șosea este unul dintre cele mai vechi tipuri ale acestui sport. Cu toate acestea, în KROSS Vento DSC 4.0, am combinat clasicul cu modernul. De aceea, bicicleta a fost echipată cu frâne mecanice cu disc, care asigură un control excelent asupra frânării în toate condițiile. Condițiile atmosferice nu vor însemna niciodată o calitate mai proastă a frânării.

KROSS Vento DSC 4.0 a fost echipat cu un grup de șosea Shimano Tiagra 4700. Este o alegere excelentă pentru oricine dorește să încerce plăcerea de a urca trasee abrupte și de a dezvolta viteze din ce în ce mai mari pe tronsoane plate. Bicicleta a fost echipată cu o casetă cu 10 straturi cu un interval larg, acționată de schimbătorul din spate și care oferă schimbări rapide și fără probleme. Întregul este completat de o tijă de ghidon, un ghidon și o tijă de șa din aluminiu. Acestea sunt extrem de rezistente la deteriorare, precum și extrem de rigide. Datorită lor, îți vei transfera complet forța către bicicletă.

Cea mai înaltă calitate a cadrului

Cadrul KROSS Vento DSC 4.0 a fost fabricat din aluminiu lite, care este combinația perfectă între greutate redusă și rigiditate. În același timp, este extrem de rezistent la deteriorare. Vopseaua roșie-vișinie a cadrului arată frumos la soare, captând razele și iluminând zona. Datorită acestei vopsele agresive, bicicleta este și mai rapidă. La urma urmei, culoarea roșie este întotdeauna cea mai rapidă. Cadrul este completat cu o furcă din carbon cu bară de direcție îngustată. Datorită acestei soluții, bara este nu numai rigidă, dar oferă și o manevrabilitate excelentă a bicicletei, precum și un răspuns precis în toate condițiile.

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU LITE
FURCĂ CARBON
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO TIAGRA 4700
MANETE SHIMANO TIAGRA 4700
SCHIMBĂTOR FAȚĂ SHIMANO TIAGRA 4700
MANIVELE SHIMANO Tiagra 4700
MÂNERE KROSS EVA
FRÂNĂ SPATE TEKTRO MD C550
PÂRGHII DE FRÂNĂ SHIMANO TIAGRA 4700
BUTUC FAȚĂ SHIMANO RS470 12x100
SUPORT SHIMANO BSA BB-RS500
ANVELOPE SCHWALBE LUGANO K-GUARD 28-622
GHIDON ALUMINIU 440 MM 31.8
LANȚ SHIMANO HG54
JANTE ALEXRIMS ATD470
BUTUC SPATE SHIMANO TIAGRA RS470 12x142
ȘA SELLE ROYAL
FRÂNĂ FAȚĂ TEKTRO MD C550
DISCURI DE FRÂNĂ TEKTRO TR-140-35
CONTROALE FSA NO.42/ACB 1-1/8"
DANTELE 52T-36T/175MM
NUMĂR DE VITEZE 20
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 12-28T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO DEORE HG500
COLECȚIE 2023
Sex Bărbat
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaVENTO 4.0 DISC
To Top