TRANS 4.0


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRTR4Z28X19M002542-9350
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS TRANS 4.0 

Dacă îți place să mergi pe bicicletă și cauți un vehicul confortabil pentru a ajunge la serviciu, KROSS Trans 4.0 este bicicleta perfectă pentru tine. De asemenea, va funcționa bine și în timpul excursiilor din weekend sau pentru călătorii lungi. Cadrul cu bară joasă și geometria special dezvoltată pentru această bicicletă oferă un confort incredibil de utilizare. Datorită suportului de bagaje special ranforsat, pe KROSS Trans 4.0 poți transporta chiar și bagaje grele. Nu te vei îngrijora nici de vreme, pentru că sistemul nostru de aripi solide îți va proteja hainele de noroiul împroșcat de sub cauciucuri.

Creat pentru muncă grea

În KROSS Trans 4.0 am instalat frâne V-brake de înaltă calitate, care îți vor oferi o putere mare de frânare atât pe asfalt, cât și pe o potecă de pădure. Anvelopele MitasGripper cu o lățime de 1,6” permit utilizarea bicicletei în aproape toate condițiile atmosferice și asigură, de asemenea, o exploatare îndelungată. În plus, bicicleta este echipată cu o transmisie de înaltă calitate care constă din componente Shimano. Datorită utilizării schimbătorului de spate Shimano Acera și schimbătorului de față Tourney am reușit să obținem 21 de trepte. Acestea vor facilita parcurgerea pantelor abrupte și dezvoltarea de viteze mari pe porțiunile plate de drum. KROSS Trans 4.0 este echipat, de asemenea, cu o furcă cu suspensie SR Suntour M3010, care va face deplasarea pe suprafețe denivelate mai ușoară și va asigura confort în timpul deplasării pe suprafețe deteriorate.

Perfectă pentru utilizarea zilnică

Cadrul Kross Trans 4.0 a fost fabricat din aluminium performance. Acesta este un aliaj special de aluminiu performance 6061, care face bicicleta rigidă și rezistentă la rupere. În același timp, este un material relativ ușor, care poate surprinde mulți cicliști prin proprietățile sale. În plus, cadrul este vopsit cu pulbere, ceea ce determină durabilitatea vopsirii și rezistența acesteia la deteriorările mecanice. Iluminarea integrată în bicicletă va face mai ușoară călătoria pe întuneric, iar șaua Selle Royal de înaltă calitate te va încânta cu confortul pe care ți-l va oferi în timpul traseelor lungi.

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU PERFORMANCE
FURCĂ SR SUNTOUR M3010
FINISARE LAC luciu
MANETE SHIMANO EF500
SCHIMBĂTOR FAȚĂ SHIMANO ACERA T3000
MANIVELE SR SUNTOUR
MÂNERE KROSS GRIPPEN
FRÂNĂ SPATE V-BRAKE
PÂRGHII DE FRÂNĂ SHIMANO EF500
SUPORT FP-B902
ANVELOPE MITAS GRIPPER V84 42-622
LANȚ YBN S50
JANTE KROSS
BUTUC SPATE SHIMANO RM50
ȘA KROSS
FRÂNĂ FAȚĂ V-BRAKE
CONTROALE FP-H815 O1-1/8"
DANTELE 48T-38T-28T/170MM
NUMĂR DE VITEZE 21
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 12-28T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO HG200
CURSA FURCII 50mm
TIJĂ DE ȘA ALUMINIUM 27,2X350
COLECȚIE 2021
Sex Bărbat
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
TRANS 5.0 Anterior TRANS 5.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaTRANS 4.0
To Top