Trans 3.0


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRTR3Z28X15W002521-9593
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS TRANS 3.0 DE DAMĂ

Dacă îți place să mergi pe bicicletă și cauți un vehicul confortabil pentru a ajunge la serviciu, KROSS Trans 3.0 este bicicleta perfectă pentru tine. De asemenea, va funcționa bine și în timpul excursiilor din weekend sau pentru călătorii lungi. Cadrul cu bară joasă și geometria special dezvoltată pentru această bicicletă oferă un confort incredibil de utilizare. Datorită suportului de bagaje special ranforsat, pe KROSS Trans 3.0 poți transporta chiar și bagaje grele. Nu te vei îngrijora nici de vreme, pentru că sistemul nostru de aripi solide îți va proteja hainele de noroiul împroșcat de sub cauciucuri.

Adaptat nevoilor tale

În KROSS Trans 3.0, am instalat frâne de înaltă calitate, care îți vor oferi o putere mare de frânare atât pe asfalt, cât și pe o potecă de pădure. Anvelopele MitasGripper cu o lățime de 1,6” permit utilizarea bicicletei în aproape toate condițiile atmosferice și asigură, de asemenea, o exploatare îndelungată. În plus, bicicleta este echipată cu o transmisie de înaltă calitate care constă din componente Shimano. Datorită utilizării schimbătorului de spate Shimano Acera și schimbătorului de față Tourney, am reușit să obținem 21 de trepte, ceea ce va facilita parcurgerea pantelor abrupte și dezvoltarea de viteze mari pe porțiunile plate ale traseului.

KROSS Trans 3.0 este echipat și cu o furcă cu suspensie SR Suntour M3010, care, datorită cursei de 50 mm, va facilita deplasarea pe suprafețe denivelate și va oferi confort în timpul conducerii pe suprafețe deteriorate. Bordurile din oraș nu vor mai fi niciodată o provocare pentru tine.

Perfectă pentru fiecare zi

Cadrul Kross Trans 3.0 a fost fabricat din aluminium performance. Acesta este un aliaj special de aluminiu performance 6061, care face bicicleta rigidă și rezistentă la rupere. În același timp, este un material relativ ușor, care poate surprinde mulți cicliști prin proprietățile sale. În plus, cadrul este vopsit cu pulbere, ceea ce determină durabilitatea vopsirii și rezistența acesteia la deteriorările mecanice. Iluminarea integrată în bicicletă va face mai ușoară călătoria pe întuneric, iar șaua Selle Royal de înaltă calitate te va încânta cu confortul pe care ți-l va oferi în timpul traseelor lungi.

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU PERFORMANCE
FURCĂ SR SUNTOUR M3010
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO ACERA M360
MANETE SHIMANO EF500
SCHIMBĂTOR FAȚĂ SHIMANO TOURNEY TY510
MANIVELE SR SUNTOUR
MÂNERE KROSS GRIPPEN
FRÂNĂ SPATE V-BRAKE
PÂRGHII DE FRÂNĂ SHIMANO EF500
BUTUC FAȚĂ SHIMANO NEXUS C3000
SUPORT FP-B902
ANVELOPE 700X38C
GHIDON Oţel
LANȚ YBN S50
JANTE KROSS
BUTUC SPATE GL-B01R
ȘA KROSS
FRÂNĂ FAȚĂ V-BRAKE
CONTROALE FP-H815 O1-1/8"
DANTELE 48T-38T-28T/170MM
NUMĂR DE VITEZE 21
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 14-28T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO MF TZ500
CURSA FURCII 50mm
COLECȚIE 2021
Sex Femeie
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
TRANS 3.0 Anterior TRANS 3.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaTrans 3.0
To Top