TRANS 2.0


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRTR2Z28X15W002511-9291
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS TRANS 2.0

KROSS Trans 2.0 este o bicicletă destinată oricărei persoane căreia îi place să meargă pe bicicletă și caută un vehicul confortabil pentru a ajunge la serviciu sau pentru excursiile din weekend. Cadrul cu bară joasă și geometria special dezvoltată pentru această bicicletă oferă un confort incredibil de utilizare. Datorită suportului de bagaje special ranforsat, pe KROSS Trans 2.0 poți transporta chiar și bagaje grele.

Echipament

În KROSS Trans 2.0 am instalat frâne V-brake, care îți vor oferi o putere mare de frânare atât pe asfalt, cât și pe o potecă de pădure. Anvelopele MitasGripper V84 cu o lățime de 42 de milimetri, permit utilizarea bicicletei în aproape toate condițiile atmosferice și asigură, de asemenea, o exploatare îndelungată. În plus, este echipată cu un grup de acționare Shimano, care oferă 21 de trepte. Acestea vor facilita parcurgerea pantelor abrupte și dezvoltarea de viteze mari pe porțiunile plate de drum. Schimbătorul de spate SHIMANO ALTUS oferă schimbarea rapidă și precisă a treptelor. Schimbarea treptelor se face cu maneta SHIMANO, a cărei funcționare o vei aprecia atunci când terenul pe care te deplasezi va începe să urce. O singură mișcare și lanțul tău este în modul corect.

KROSS Trans 2.0 include, de asemenea, componente de înaltă calitate, cum ar fi ghidonul și tija de șa. Au fost realizate din materiale rezistente care te vor servi foarte mult timp. Bicicleta este echipată cu iluminare care îi va informa pe ceilalți despre prezența ta pe șosea și va lumina drumul când te vei deplasa după căderea întunericului.

Tehnologii

Rama KROSS Trans 2.0 a fost fabricată din aluminiu performance. Aliajul Aluminium Performance 6061 se caracterizează prin rigiditate ridicată și rezistență la rupere, precum și greutate redusă tipică pentru aluminiu.. Acesta este un aliaj special de aluminiu performance 6061, care face bicicleta rigidă și rezistentă la rupere. În același timp, este un material relativ ușor, care poate surprinde mulți cicliști prin proprietățile sale. În plus, rama este vopsită cu pulbere, ceea ce determină durabilitatea vopsirii și rezistența acesteia la deteriorările mecanice.

 

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU PERFORMANCE
FURCĂ KROSS
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO ALTUS M310
MANETE SHIMANO EF500
SCHIMBĂTOR FAȚĂ SHIMANO TOURNEY TY510
MANIVELE SR SUNTOUR
MÂNERE KROSS GRIPPEN
FRÂNĂ SPATE V-BRAKE
PÂRGHII DE FRÂNĂ SHIMANO EF500
BUTUC FAȚĂ GL-B01F-QR
SUPORT FP-B902
ANVELOPE 700X38C
LANȚ YBN S50
JANTE KROSS
BUTUC SPATE GL-B01R-QR
ȘA KROSS
FRÂNĂ FAȚĂ V-BRAKE
CONTROALE FP-H815 O1-1/8"
NUMĂR DE VITEZE 21
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 14-28T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO MF TZ500
CURSA FURCII 30mm
COLECȚIE 2021
Sex Femeie
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
TRANS 3.0 Anterior TRANS 3.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaTRANS 2.0
To Top