LEVEL JR 3.0


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRLVJL24X12M002430-11851
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS LEVEL JUNIOR 3.0

Bicicletele noastre KROSS Level au fost întotdeauna concepute pentru călăreți și amatori care alergă în maratoane MTB și curse XC. KROSS Level Junior 3.0 a fost creat și cu acest lucru în minte. Este o bicicleta potrivita pentru copiii care doresc sa-si inceapa aventura cu depasirea terenurilor mai solicitante.

KROSS Level Junior 3.0 din 2022 este o continuare a gândului care ne ghidează atunci când proiectăm generațiile anterioare ale acestei biciclete. Nu este doar o vopsea nouă pe cadru - am optimizat multe detalii mici care se traduc în plăcerea condusului și confort.

Echipamentul KROSS Level Junior 3.0 se bazează pe conceptul de manivelă cu un singur lanț și componente de la producătorul japonez de echipamente pentru biciclete Shimano. Acest lucru ne-a permis să creăm o transmisie cu o casetă cu opt trepte acţionată de un schimbător spate Shimano Tourney TX800. KROSS Level Junior 3.0 dispune de roți de 24 "cu anvelope Schwalbe Smart Sam 2.35" pentru o manevrabilitate previzibilă în oraș și off-road. De asemenea, dispune de frâne cu disc hidraulice Shimano pentru frânare sigură chiar și pe terenurile cele mai accidentate.

Cadrul KROSS Level Junior 3.0 este fabricat din aluminiu performanceStop Aluminium Performance 6061, rigiditate ridicată și rezistență la rupere și ușurință tipică aluminiului.Este un aliaj special de aluminiu 6061, datorită căruia bicicleta este ușoară și durabilă în același timp. timp. În același timp, este un material relativ ușor care poate surprinde mulți bicicliști prin proprietățile sale. În plus, cadrul este acoperit cu pulbere, ceea ce se traduce prin durabilitatea vopsirii și rezistența acesteia la deteriorarea mecanică. Ca si in cazul ramelor Level pentru adulti, KROSS Level Junior 3.0 beneficiaza si de hidroformarea cadrului, datorita caruia este mai usoara si arata foarte eficient. Toate cablurile au fost direcționate în interiorul cadrului, sporind estetica acestuia și ușurând curățarea bicicletei.

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU PERFORMANCE
FURCĂ ALUMINIU
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO TOURNEY TX800
MANETE SHIMANO ALTUS M315
MANIVELE WHEEL TOP
MÂNERE HERRMANS
FRÂNĂ SPATE SHIMANO MT200
PÂRGHII DE FRÂNĂ SHIMANO MT200
BUTUC FAȚĂ GL-B43F-DS
SUPORT FP-B902
LANȚ YBN S8
JANTE RIVAL 19
BUTUC SPATE GL-B43R-DS
ȘA KROSS
FRÂNĂ FAȚĂ SHIMANO MT200
CONTROALE FP-H813PL 1-1/8"
NUMĂR DE VITEZE 8
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 11-34T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO HG41
COLECȚIE 2022
Sex Fată
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaLEVEL JR 3.0
To Top