LEVEL 4.0


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRLV4Z29X16M002897-9404
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS LEVEL 4.0

KROSS Level 4.0 este simbolul versatilității. O bicicletă de munte care poate fi folosită atât în oraș, cât și în teren. Nu este limitată la roți cu o singură dimensiune și permite alegerea unei game largi de accesorii, cum ar fi un portbagaj, aripi și cric. Am echipat-o cu o furcă cu suspensie, iar rama este din aluminiu lite. Acestea nu sunt singurele tehnologii care se află în această bicicletă.

KROSS Level 4.0 din 2022 este o continuare a ideilor care ne-au ghidat atunci când am proiectat generațiile anterioare ale acestei biciclete. Nu este vorba doar despre vopseaua nouă de pe ramă – este și o nouă geometrie a bicicletei și cel mai nou grup Shimano conceput pentru cursele de amatori în maratoanele XC și MTB. Shimano Deore M 5120 este o transmisie 1x10 cu un mecanism al schimbătorului de spate complet nou.

Model universal

Bicicleta KROSS Level 4.0 nu este doar o bicicletă pentru deplasare agresivă și curse. Este o bicicleta care se va adapta la nevoile tale. Am reușit să obținem acest lucru datorită geometriei bicicletei, care îți va permite să stai într-o poziție relaxată. Acest lucru permite ușurarea muncii antebrațelor și o observare mai bună a situației de pe drum. Am echipat-o, de asemenea, cu elemente de propulsie verificate de la companiile japoneze Shimano și Suntour. KROSS Level 4.0 are o transmisie Shimano Deore M5120 de înaltă clasă și un amortizor SR Suntour, care îți va permite să depășești eficient și în siguranță obstacolele din calea ta.

Cadru din aluminiu și furcă cu suspensie

Pentru fabricarea cadrului am folosit aluminiu ușor lite. Este un aliaj de aluminiu 6061 îmbunătățit, care reprezintă un compromis perfect între rigiditatea ridicată și greutatea redusă. Se caracterizează prin rezistență ridicată la condițiile externe, rupturi și lovituri. Pentru a asigura cea mai mică greutate posibilă, elementele cadrului au fost supuse frezării din interior. Am folosit în cadru trasarea interioară pentru cabluri, datorită căreia am obținut un cadru estetic și elegant. Trasarea internă a cablurilor facilitează, de asemenea, păstrarea curățeniei bicicletei și minimizează riscul ca un cablu să se agațe de rădăcini pe teren. Bicicleta de munte KROSS Level 4.0 este echipată și cu frâne hidraulice cu disc SramLevel. Datorită acestora, modularea forței de frânare este mult mai ușoară decât în cazul frânelor clasice de tip v-brake.

În bicicletă a fost instalat un amortizor SR Suntour XCM 32 RL Coil care face mai ușoară deplasarea pe teren denivelat și pe traseele urbane de biciclete. Acesta este un amortizor echipat cu un arc clasic care oferă o cursă de 100 de milimetri. În plus, pe ghidon există o manetă de blocare a amortizorului, care permite rigidizarea acestuia. Acest lucru ajută la obținerea unei eficiențe de pedalare mai bune. Pentru a asigura o tracțiune mare pe potecile forestiere, am echipat roțile cu anvelope SchwalbeSmart Sam adecvate pentru dimensiunea jantei. Alte componente sunt produse Kross de înaltă calitate și șaua brandului italian renumit, Selle Royal.

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU LITE
FURCĂ SR SUNTOUR XCR 32 RL COIL
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO DEORE M5120
MANETE SHIMANO DEORE M4100
MANIVELE SHIMANO DEORE M5100
MÂNERE KROSS SCALE
FRÂNĂ SPATE SRAM LEVEL
PÂRGHII DE FRÂNĂ SRAM LEVEL
BUTUC FAȚĂ MT200
SUPORT SHIMANO BSA BB52
ANVELOPE SCHWALBE SMART SAM 29x2.25
LANȚ SHIMANO HG54
JANTE KROSS
BUTUC SPATE MT200-B
ȘA SELLE ROYAL
FRÂNĂ FAȚĂ SRAM LEVEL
DISCURI DE FRÂNĂ SHIMANO (160)
CONTROALE FP-H816 O1-1/8"
DANTELE 32T
NUMĂR DE VITEZE 10
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 11-46T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO DEORE M4100
CURSA FURCII 100mm
TIJĂ DE ȘA ALUMINIUM/ (S- 27,2X350MM, M- 27,2X350MM, L- 27,2X350MM, XL- 27,2X400MM, XXL- 27,2X400MM)
COLECȚIE 2021
Sex Unisex
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
LEVEL 5.0 Anterior LEVEL 5.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaLEVEL 4.0
To Top