LEVEL 1.0


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRLV1Z29X16M002891-9332
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS LEVEL 1.0

Ciclismul montan este în ADN-ul nostru. Gândim, respirăm și trăim cu bicicleta de munte. De aceea, pentru a vă asigura o intrare fără probleme în lumea noastră, am creat KrossLevel 1.0. Această bicicletă de munte oferă aproape tot ceea ce este necesar în prezent pentru bicicletele off-road și pentru bicicletele de curse XC și maratoane MTB. KROSS Level 1.0 este micul nostru motiv de mândrie. Îți garantăm că te vei îndrăgosti de MTB după primul contact și, la fel ca și noi, vei începe să trăiești pentru excursiile off-road.

KROSS Level 1.0 din 2022 este o continuare a ideilor care ne-au ghidat atunci când am proiectat generațiile anterioare ale acestei biciclete. Nu este vorba doar despre vopseaua nouă de pe ramă – am optimizat multe detalii mici care măresc plăcerea și confortul mersului pe bicicletă. Am adăugat, de asemenea, o transmisie potrivită pentru deplasarea off-roadși componente care nu te vor dezamăgi, nici măcar la coborârile tehnice.

Echipament potrivit pentru nevoile tale

KROSS Level 1.0 înseamnă soluții verificate de la alte modele de biciclete MTB. Se caracterizează printr-o geometrie de curse și a fost dotată cu propulsie Shimano Altus M2020 cu sistem 2x9. Manivela cu două rânduri, combinată cu o casetă cu un interval larg de trepte, asigură parcurgerea confortabilă a urcușurilor și dezvoltarea de viteze mari pe secțiuni plate ale traseului. Bicicleta este, de asemenea, o alegere excelentă pentru primele starturi în curse. În acest model de bicicletă MTB am folosit frâne hidraulice cu disc JAK-Y2, care oferă o forță de frânare suficient de mare combinată cu un interval larg de modulație a acesteia. Roțile de 29 de inchi sunt echipate cu anvelope dovedite SchwalbeSmart Sam cu o lățime de 2,1”. În KROSS Level 1.0 vei găsi și o furcă cu suspensie SR Suntour XCT30, care oferă fiabilitate și un confort deosebit de utilizare.

Tehnologii dovedite pe circuite de curse

Pentru fabricarea cadrului am utilizat aluminiu lite. Aliajul îmbunătățit de aluminiu 6061 este compromisul perfect între rigiditate ridicată și greutate redusă. Se caracterizează prin rezistență ridicată la condițiile externe, rupturi și lovituri. Este un aliaj de aluminiu 6061 îmbunătățit, care reprezintă un compromis perfect între rigiditatea ridicată și greutatea redusă. Se caracterizează prin rezistență ridicată la condițiile externe, rupturi și lovituri. Pentru a asigura cea mai mică greutate posibilă, elementele cadrului au fost supuse frezării din interior. Am folosit în cadru rutare interioară pentru cabluri, datorită căreia am obținut un cadru estetic și elegant. Trasarea internă a cablurilor facilitează, de asemenea, păstrarea curățeniei bicicletei și minimizează riscul ca un cablu să se agațe de obstacole.

 
Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU LITE
FURCĂ SR SUNTOUR XCT30
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO ALTUS M2000
MANETE SHIMANO ALTUS M2010
SCHIMBĂTOR FAȚĂ SHIMANO ALTUS M2020
MANIVELE SHIMANO MT101
MÂNERE KROSS SCALE
FRÂNĂ SPATE JAK-Y2 NUTT
PÂRGHII DE FRÂNĂ JAK-Y2 NUTT
BUTUC FAȚĂ MT200
SUPORT FP-B902
TIJĂ DE GHIDON ALUMINIU
ANVELOPE SCHWALBE SMART SAM 29x2.25
GHIDON ALUMINIU
LANȚ SHIMANO HG53
JANTE KROSS
BUTUC SPATE MT200-B
ȘA SELLE ROYAL
FRÂNĂ FAȚĂ JAK-Y2 NUTT
DISCURI DE FRÂNĂ SHIMANO (180)
CONTROALE FP-H816 O1-1/8"
DANTELE 36T-22T/175MM
NUMĂR DE VITEZE 18
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO HG200-9
CURSA FURCII 100mm
COLECȚIE 2023
Sex Unisex
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
LEVEL 2.0 Anterior LEVEL 2.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaLEVEL 1.0
To Top