LEA 1.0 SR


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRLE1Z26X13W003920-9171
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS LEA 1.0 SR 

Fiecare dintre noi vrea uneori să ia o pauză de la civilizație. Cererea constantă pentru a ta poate obosi. Prin urmare, ori de câte ori doriți să fugiți de ea, vă oferim o mână de ajutor. KROSS Lea 1.0 SR este oferta noastra recreativa pregatita special pentru tine, tinand cont de toate nevoile tale. De astăzi, el este cel mai bun prieten al tău atunci când vrei să-ți crezi visele și să te îndepărtezi de civilizație.

KROSS Lea 1.0 SR din 2022 este o continuare a gândului care ne ghidează atunci când proiectăm generațiile anterioare ale acestei biciclete. Nu este doar o vopsea nouă pe cadru - am adăugat multe detalii mici care se traduc în plăcere și confort de la condus.

KROSS Lea 1.0 SR este un accesoriu dovedit de la producători renumiți. Schimbatorul spate Sunrace și schimbătorul față sunt responsabile pentru o schimbare plăcută și rapidă. Datorită unei manivele cu trei rânduri și unei casete cu șapte trepte, am reușit să echipăm bicicleta cu 21 de trepte, care vor fi utile pe orice teren pe care intenționați să îl depășiți. KROSS Lea 1.0 SR dispune și de roți de 26 de inci care asigură agilitate și manevrabilitate în toate condițiile. Sunt echipate cu anvelope Wanda de 2,1 inchi. Datorită furcii cu suspensie KROSS, mersul pe denivelări și depășirea bordurilor nu vor fi probleme. Frânele V-brake ale bicicletei KROSS Lea 1.0 SR sunt dovedite și îmbunătățite de-a lungul anilor, ceea ce te va ajuta să te oprești în toate condițiile și în orice situație.

Cadrul KROSS Lea 1.0 SR este realizat din aluminiu performanceStop Aluminum Performance 6061, rigiditate ridicată și rezistență la rupere și ușurință tipică aluminiului.Această performanță specială din aliaj de aluminiu 6061 ne-a permis să creăm o bicicletă rigidă și rezistentă la deteriorare. În același timp, este un material relativ ușor care poate surprinde multe bicicliste de sex feminin prin proprietățile sale. KROSS Lea 1.0 SR este o bicicleta MTB conceputa pentru terenuri de dificultate medie, astfel incat sa poti depasi cu usurinta trasee de padure sau chiar de munte. Are o geometrie adaptată femeilor, ceea ce facilitează urcarea și coborârea de pe bicicletă și este destinată și persoanelor cu corpul mic. Rama este acoperită cu pulbere, ceea ce se traduce prin durabilitatea vopsirii și rezistența acesteia la deteriorarea mecanică. Bicicleta este echipată cu o șa pentru femei de la Selle Royal.

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU PERFORMANCE
FURCĂ KROSS
FINISARE LAC mat
SCHIMBĂTOR SPATE SUNRACE RDM41
MANETE SUNRACE TSM21
SCHIMBĂTOR FAȚĂ SUNRACE FDM2S
MANIVELE WHEEL TOP
MÂNERE HERRMANS
FRÂNĂ SPATE V-BRAKE
PÂRGHII DE FRÂNĂ ALUMINIU
BUTUC FAȚĂ GL-B01F-QR
SUPORT FP-B902
ANVELOPE WANDA 26X2.1
GHIDON ALUMINIU 640 MM 31.8
LANȚ YBN S50
JANTE KROSS
BUTUC SPATE GL-B01R
ȘA KROSS
FRÂNĂ FAȚĂ V-BRAKE
CONTROALE FP-H863 O1-1/8"
DANTELE 42T-34T-24T/170MM
NUMĂR DE VITEZE 21
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 14-28T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SUNRACE MFM2A.7D
CURSA FURCII 80mm
TIJĂ DE ȘA ALUMINIUM 27,2X350
COLECȚIE 2021
Înălțime 157-165
Mânere HERRMANS
Sex Femeie
Unghiul barei de sub șa 72.5
Unghiul capului cadrului 70
Lungimea efectivă a barei superioare 560
Lungimea furcii din spate 430
Lungimea barei de șa 432
Lungimea capului cadrului 135
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
LEA 1.0 SR Anterior LEA 1.0 SR
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaLEA 1.0 SR
To Top