HEXAGON JR 1.0


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRHEJ124X12M003552-9477
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS HEXAGON JR 1.0

Urmând modelele „adulte” KROSS Hexagon, am creat KROSS Hexagon Junior 1.0. Este o bicicletă de munte recreațională pentru copii, care va fi perfectă atât în drumul spre școală, cât și în timpul excursiilor de familie de weekend în afara orașului. KROSS Hexagon Junior 1.0 SR conține soluții tehnice "adulte" închise într-un cadru mai mic, adaptat la înălțimea copiilor.

Versiunea KROSS Hexagon Junior 1.0 pentru anul 2022 a suferit mici modificări pentru a o face și mai accesibilă copiilor. Anul acesta, transmisia este realizată din componente Shimano de înaltă calitate și îi permite copilului o deplasare confortabilă în orice condiții. Bicicleta are, de asemenea, o serie de modificări mai mici aduse structurii cadrului, aparent invizibile la prima vedere, dar care îmbunătățesc semnificativ confortul de utilizare.

Echipament adaptat nevoilor copilului

Echipamentul KROSS Hexagon Junior 1.0 se bazează pe conceptul de propulsie 1x8. Pentru crearea acestei propulsii, am folosit componente Shimano de înaltă calitate. Acest lucru ne-a permis să creăm o transmisie cu o casetă cu opt trepte acționată de un schimbător de spate SHIMANO TOURNEY TX800. Propulsia astfel concepută va permite copilului să se deplaseze confortabil pe orice teren. Manetele SHIMANO ALTUS M315 au fost adaptate pentru mâinile copiilor, oferindu-le o manevrare ușoară. La construcția bicicletei s-a folosit o furcă cu suspensie cu cursa de 50 mm pentru a spori confortul deplasării. Ea a fost dezvoltată special pentru această bicicletă. KROSS Hexagon Junior 1.0 are roți de 24” cu anvelope de înaltă calitate Mitas Scylla V75 cu lățime de 1,9", care vor asigura un comportament previzibil al bicicletei atât în oraș, cât și în teren. Aceasta are, de asemenea, frâne v-brake, care oferă o frânare sigură și o funcționare fără probleme.

Tehnologii care oferă bucurie în fiecare zi

Rama KROSS Hexagon Junior 1.0 a fost fabricată din aluminiu performance. Aliajul Aluminium Performance 6061 se caracterizează prin rigiditate ridicată și rezistență la rupere, precum și greutate redusă tipică pentru aluminiu.. Acest aliaj special de aluminiu 6061 face bicicleta rigidă și durabilă. În același timp, este un material relativ ușor, care poate surprinde mulți bicicliști prin proprietățile sale. Pentru a facilita urcarea și coborârea copilului de pe bicicletă, am proiectat o înălțime redusă a barei cadrului. În plus, rama este vopsită cu pulbere, ceea ce determină durabilitatea vopsirii și rezistența acesteia la deteriorările mecanice.

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU PERFORMANCE
FURCĂ KROSS
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO TOURNEY TX800
MANETE SHIMANO ALTUS M315
MANIVELE WHEEL TOP
MÂNERE HERRMANS
FRÂNĂ SPATE V-BRAKE
PÂRGHII DE FRÂNĂ ALHONGA
BUTUC FAȚĂ GL-B01F-QR
SUPORT FP-B902
TIJĂ DE GHIDON ALUMINIU 75MM
ANVELOPE 24"x1,95"
GHIDON STEEL 560MM
LANȚ YBN S8
JANTE KROSS
BUTUC SPATE GL-B01R-QR
ȘA KROSS
FRÂNĂ FAȚĂ V-BRAKE
CONTROALE FP-H801S 1-1/8"
DANTELE 32T/152MM
NUMĂR DE VITEZE 8
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 13-28T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ FW-8I
CURSA FURCII 50mm
TIJĂ DE ȘA SP-200 27,2X300
COLECȚIE 2022
Sex Băiat
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
HEXAGON JR 1.0 Anterior HEXAGON JR 1.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaHEXAGON JR 1.0
To Top