HEXAGON


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRHEZZ26X14M004043-9475
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS HEXAGON

Imaginează-ți că mergi pe poteci de pădure. Auzi păsările cântând și razele soarelui ajung la fața ta printre frunzele copacilor înalți. Sună idilic? Bineînțeles, și poți avea această experiență datorită bicicletei KROSS Hexagon. Acest mountainbike de agrement este alegerea perfectă pentru oricine iubește aventurile și libertatea de a descoperi noi trasee în pădurile din jur. Şi asta nu e tot! KROSS Hexagon poate face față și pistelor de biciclete din oraș. Și poți fi sigur că bordurile nu vor reprezenta o problemă. Și toate acestea datorită unei structuri bine gândite asistate de o furcă cu suspensie.

Echipament pentru cicliștii aventuroși

Când mergi să descoperi poteci de pădure, trebuie să fii sigur că toate componentele bicicletei tale funcționează perfect împreună. De aceea, am echipat KROSS Hexagon cu echipament Shimano dovedit. 18 trepte sunt asigurate de schimbătorul de spate și de față acționat de manete Shimano Tourney. Datorită acestui lucru, operarea nu va fi o problemă pentru tine și vei alege cu ușurință o treaptă care se va potrivi perfect cu terenul în care te afli în prezent. Frânele V-brake sunt responsabile pentru frânarea fiabilă și previzibilă și oferă o putere mare de frânare indiferent de vreme.

KROSS Hexagon a fost echipat cu roți de 26 inchi. Datorită acestei soluții, bicicleta este agilă și poate depăși cu ușurință obstacolele de pe drum. În combinație cu furca cu suspensie, poți trece cu ușurință peste rădăcinile copacilor care îți ies în cale pe potecile de pădure și peste bordurile de pe pistele de biciclete din oraș. Anvelopele cu lățimea de 2,1 inchi vor funcționa bine în toate condițiile – atât pe nisip uscat, cât și pe asfalt umed.

Cadrul este inima bicicletei

Rama este inima bicicletei, de aceea am făcut-o din aluminiu performance. Aliajul Aluminium Performance 6061 se caracterizează prin rigiditate ridicată și rezistență la rupere, precum și greutate redusă tipică pentru aluminiu.. Acesta este un aliaj special de aluminiu performance 6061, care face bicicleta rigidă și rezistentă la rupere. În același timp, este un material relativ ușor. Cu siguranță îl vei aprecia când va trebui să-ți duci bicicleta pe scări. Cadrul a fost vopsit cu pulbere. Această soluție oferă vopselei o rezistență ridicată la deteriorarea mecanică.

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU PERFORMANCE
FURCĂ KROSS
FINISARE LAC mat
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO TOURNEY TY300
MANETE SHIMANO TX30
SCHIMBĂTOR FAȚĂ SHIMANO TOURNEY TZ500
MANIVELE WHEEL TOP
MÂNERE KRATON
FRÂNĂ SPATE V-BRAKE
PÂRGHII DE FRÂNĂ ALHONGA
BUTUC FAȚĂ GL-B01F
SUPORT FP-B902
TIJĂ DE GHIDON ALUMINIU 70MM/25.4/7°
ANVELOPE WANDA 26X2.1
GHIDON ALUMINIU 640 MM 25.4
LANȚ YBN S50
JANTE KROSS
BUTUC SPATE GL-B01R
ȘA KROSS
FRÂNĂ FAȚĂ V-BRAKE
CONTROALE 1-1/8"
DANTELE 42T-34T-24T/170MM
NUMĂR DE VITEZE 18
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 14-28T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO MF TZ500
CURSA FURCII 80mm
TIJĂ DE ȘA SP-C207 27,2X350
PEDALE FP-804
COLECȚIE 2022
Sex Bărbat
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
HEXAGON SR Anterior HEXAGON SR
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaHEXAGON
To Top