HEXAGON 3.0


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRHE3Z26X14M004078-9461
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS HEXAGON 3.0

Vive la vie – trăiască viața, asta îți vine să strigi în timp ce mergi pe KROSS Hexagon 3.0. Este o bicicletă care te va lăsa să redescoperi bucuria de a călători în necunoscut. Indiferent dacă va fi o potecă printr-o pădure întunecată sau o aventură în colțuri neexplorate ale orașului. Este o bicicletă cu o geometrie relaxată, făcută pentru ore întregi de expediții și suntem siguri că vei aprecia fiecare moment petrecut pe această bicicletă.

KROSS Hexagon 3.0 din 2022 este o continuare a ideilor care ne-au ghidat atunci când am proiectat generațiile anterioare ale acestei biciclete. Nu este vorba doar despre vopseaua nouă de pe ramă – am îmbunătățit multe mici detalii care măresc plăcerea și confortul mersului pe bicicletă.

Echipament pentru fiecare fan al expedițiilor cu bicicleta

KROSS Hexagon 3.0 este alegerea perfectă dacă ești în căutarea unei biciclete universale. Datorită unității de acționare dovedite Shimano cu 21 de viteze asigură o exploatare ieftină și fără probleme. Schimbătorul din spate Shimano Altus M310 îți va oferi schimbări precise și rapide ale treptelor de viteză, chiar și atunci când parcurgi un teren dificil.

Pentru o frânare întotdeauna previzibilă, indiferent de condițiile meteorologice sau de condițiile de drum, KROSS Hexagon 3.0 a fost echipat cu frâne cu disc mecanice. Acestea oferă o forță de frânare mult mai mare decât frânele clasice v-brake. Iar datorită etrierelor de frână mecanice oferă, de asemenea, lipsa defecțiunilor și un service ușor, chiar și în timpul excursiilor cu bicicleta. Furca cu suspensie cu o cursă de 80 de milimetri va absorbi orice denivelare de pe drum și, de asemenea, va facilita depășirea obstacolelor care îți pot ieși în cale. KROSS Hexagon 3.0 a fost pregătit de noi ținând cont de două dimensiuni ale roților - 26 inchi și 27,5 inchi. Indiferent pe care le vei alege, acestea vor fi echipate cu anvelope Wanda de 2,1 inchi lățime, adaptate pentru teren ușor.

Tehnologia de fabricație a ramei

Rama KROSS Hexagon 3.0 a fost fabricată din aluminiu performance. Aliajul Aluminium Performance 6061 are o rigiditate ridicată și rezistență la rupere, precum și greutate redusă tipică pentru aluminiu.. Acest aliaj special oferă bicicletei rigiditate și rezistență la rupere. În același timp, este un material relativ ușor, care poate surprinde mulți bicicliști prin proprietățile sale. Cadrul este vopsit cu pulbere, ceea ce determină durabilitatea vopsirii și rezistența acesteia la deteriorările mecanice.

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU PERFORMANCE
FURCĂ KROSS
FINISARE LAC mat
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO ALTUS M310
MANETE SHIMANO EF41
SCHIMBĂTOR FAȚĂ SHIMANO TOURNEY TY300
MANIVELE WHEEL TOP
MÂNERE KROSS HANDY
FRÂNĂ SPATE TARCZOWY MECHANICZNY
PÂRGHII DE FRÂNĂ SHIMANO EF41
BUTUC FAȚĂ GL-B10F-DS
SUPORT FP-B902
ANVELOPE WANDA 26X2.1
GHIDON ALUMINIU 660 MM 31.8
LANȚ YBN S50
JANTE KROSS
BUTUC SPATE GL-B10R-DS
FRÂNĂ FAȚĂ TARCZOWY MECHANICZNY
DISCURI DE FRÂNĂ DISC (160)
CONTROALE 1-1/8"
DANTELE 42T-34T-24T/170MM
NUMĂR DE VITEZE 21
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 14-28T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO MF TZ500
CURSA FURCII 80mm
TIJĂ DE ȘA ALUMINIUM 27,2X300
COLECȚIE 2022
Sex Bărbat
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
HEXAGON 5.0 Anterior HEXAGON 5.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaHEXAGON 3.0
To Top