HEXAGON 2.0


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRHE2Z26X14M004063-9455
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS HEXAGON 2.0

KROSS Hexagon 2.0 este bicicleta noastră care va putea îndeplini orice sarcină pe care o pui în calea ei. Perfectă pentru traseele de biciclete urbane, precum și pentru traseele forestiere cu nisip. Indiferent de traseul pe care îl alegi, bicicleta noastră de agrement de munte te va ajuta să-l parcurgi. Datorită celor două dimensiuni ale roților, vei putea potrivi cu ușurință bicicleta la înălțimea ta. Soluțiile tehnologice dovedite sunt doar un plus la aventurile pe care le vei trăi alături de noul tău tovarăș de drum.

KROSS Hexagon 2.0 din 2022 este o continuare a ideilor care ne-au ghidat atunci când am proiectat generațiile anterioare ale acestei biciclete. Nu este vorba doar despre vopseaua nouă de pe ramă – am îmbunătățit multe detalii mici care măresc plăcerea și confortul mersului pe bicicletă.

Echipament pentru fiecare ocazie

KROSS Hexagon 2.0 are un echipament dovedit Shimano care asigură 21 de viteze. Este extrem de ușor de întreținut și are un preț competitiv în exploatare. Frânele de tip v-brake sunt responsabile pentru frânarea în siguranță, garantând o forță de frânare suficient de mare, care te va opri în siguranță în toate condițiile. Propunerea noastră de bicicletă de munte de agrement are și o furcă cu suspensie care facilitează deplasarea pe tot felul de denivelări și depășirea micilor obstacole de teren care îți pot ieși în cale. Cele două dimensiuni ale roților – 26 și 27,5 inchi – în cazul modelului KROSS Hexagon 2.0, îți vor oferi întotdeauna o manevrabilitate excelentă în timpul mersului. Anvelopele Wanda, adaptate la dimensiunea și lățimea roții de 2,1 inchi, sunt și ele responsabile pentru acest lucru. Acestea oferă o aderență excelentă, chiar și atunci când mergi pe suprafețe ude.

Tehnologia de fabricare a ramei contează

Rama KROSS Hexagon 2.0 a fost fabricată din aluminiu performance. Aliajul Aluminium Performance 6061 se caracterizează prin rigiditate ridicată și rezistență la rupere, precum și greutate redusă tipică pentru aluminiu.. Acest aliaj special de aluminiu performance 6061 oferă bicicletei rigiditate și rezistență la forțe mari și rupere. În același timp, este un material relativ ușor, care poate surprinde mulți bicicliști prin proprietățile sale. Cadrul este vopsit cu pulbere, ceea ce determină durabilitatea vopsirii și rezistența acesteia la deteriorările mecanice.

 

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU PERFORMANCE
FURCĂ KROSS
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO ALTUS M310
MANETE SHIMANO EF41
SCHIMBĂTOR FAȚĂ SHIMANO TOURNEY TY300
MANIVELE WHEEL TOP
MÂNERE KROSS HANDY
FRÂNĂ SPATE V-BRAKE
PÂRGHII DE FRÂNĂ SHIMANO EF41
BUTUC FAȚĂ GL-B01F-QR
SUPORT FP-B902
ANVELOPE WANDA 26X2.1
GHIDON ALUMINIU 660 MM 31.8
LANȚ YBN S50
JANTE KROSS
BUTUC SPATE GL-B01R-QR
ȘA KROSS
FRÂNĂ FAȚĂ V-BRAKE
CONTROALE 1-1/8"
DANTELE 42T-34T-24T/170MM
NUMĂR DE VITEZE 21
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 14-28T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO MF TZ500
CURSA FURCII 80mm
TIJĂ DE ȘA ALUMINIUM 27,2X300
COLECȚIE 2022
Mânere HERRMANS
Sex Bărbat
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
HEXAGON 2.0 Anterior HEXAGON 2.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaHEXAGON 2.0
To Top