HEXAGON 1.0


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRHE1Z26X14M004046-9453
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS HEXAGON 1.0

Fiecare dintre noi vrea uneori să părăsească orașul și să se odihnească în pădure, departe de civilizație. Sau să lase totul baltă și să meargă la munte. Nu merită să lăsăm bicicleta să ne limiteze în astfel de situații. KROSS Hexagon 1.0 a fost creată pentru toți cei care apreciază versatilitatea la un preț accesibil. Este o bicicletă de oraș de buget cu posibilitatea de a monta o anvelopă mai lată, off-road. Geometria confortabilă permite asumarea unei poziții relaxate în spatele ghidonului, ceea ce permite observarea împrejurimilor.

KROSS Hexagon 1.0 din 2022 este o continuare a ideilor care ne-au ghidat atunci când am proiectat modelele anterioare ale acestei biciclete. Nu este vorba doar despre vopseaua nouă de pe ramă – am îmbunătățit multe detalii mici care măresc plăcerea și confortul mersului pe bicicletă.

Pentru o călătorie plăcută în jurul lumii

KROSS Hexagon 1.0 are un echipament dovedit Shimano care oferă 21 de viteze. Este extrem de ușor de întreținut și ieftină în exploatare. Frânele de tip v-brake sunt responsabile pentru frânarea în siguranță, garantând o forță de frânare suficient de mare, care te va opri în siguranță în toate condițiile. Propunerea noastră de bicicletă de munte de agrement are și o furcă cu suspensie care facilitează deplasarea pe tot felul de denivelări și depășirea micilor obstacole care îți pot ieși în cale. KROSS Hexagon 1.0 este, de asemenea, o dovadă că roțile de 26 de inchi încă se au bine și se potrivesc în lumea contemporană dominată de roțile de douăzeci și nouă de inchi. Au fost echipate cu anvelope Wanda cu o lățime de 2,1 inchi. Această lățime a anvelopei îți va permite să mergi în pădure și nu te vor încetini pe asfaltul urban.

Tehnologii pentru un mers pe bicicletă lin

Rama KROSS Hexagon 1.0 a fost fabricată din aluminiu performance. Acest aliaj special de aluminiu performance 6061 oferă bicicletei rigiditate și rezistență la forțe mari și rupere. În același timp, este un material relativ ușor, care poate surprinde mulți bicicliști prin proprietățile sale. Cadrul este vopsit cu pulbere, ceea ce determină durabilitatea vopsirii și rezistența acesteia la deteriorările mecanice.

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU PERFORMANCE
FURCĂ KROSS
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO TOURNEY TX800
MANETE SHIMANO RS36 REVOSHIFT
SCHIMBĂTOR FAȚĂ SHIMANO TOURNEY TZ500
MANIVELE WHEEL TOP
MÂNERE HERRMANS
FRÂNĂ SPATE V-BRAKE
PÂRGHII DE FRÂNĂ ALHONGA
BUTUC FAȚĂ GL-B01F-QR
SUPORT FP-B902
ANVELOPE WANDA 26X2.1
GHIDON ALUMINIU 660 MM 31.8
LANȚ YBN S50
JANTE KROSS
BUTUC SPATE GL-B01R
ȘA KROSS
FRÂNĂ FAȚĂ V-BRAKE
CONTROALE 1-1/8"
DANTELE 42T-34T-24T/170MM
NUMĂR DE VITEZE 21
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 14-28T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO MF TZ500
TIJĂ DE ȘA ALUMINIUM 27,2X350
COLECȚIE 2022
Mânere HERRMANS
Sex Bărbat
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
HEXAGON 5.0 Anterior HEXAGON 5.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaHEXAGON 1.0
To Top