ESKER 2.0


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KREK2Z28X19M003094-9274
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS ESKER 2.0

Uneori vrei să părăsești drumurile bătute și să te îndrepți spre zone neexplorate. Vrei să parcurgi drumuri neasfaltate, să traversezi râuri de pădure, te cheamă aventura? Bicicleta noastră KROSS Esker 2.0 a fost creată tocmai în acest scop. Este o bicicletă pentru toți cei care caută noi drumuri, acolo unde acestea nu există. Părăsind civilizația pentru a petrece noaptea pe pajiști de pădure, cu privirea la stele. Esker 2.0 este o propunere pentru toți cei care caută multe puncte de montare pentru portbagaj și sacii de bicicletă. Există un motiv pentru care, când ne urcăm pe ea, strigăm în sinea noastră: „Hei, aventură!”

KROSS Esker din 2022 este o continuare a ideilor care ne-au ghidat atunci când am proiectat modelele anterioare ale acestei biciclete de expediții. Are o vopsea nouă, mai durabilă și o unitate de acționare bine gândită. Suntem siguri că noua versiune a acestei biciclete va fi la fel, dacă nu chiar mai distractivă decât în anii precedenți.

A sosit timpul pentru o aventură!

Bicicletele din familia Esker se caracterizează printr-o deplasare extrem de confortabilă pe șosea și off-road, transmisie eficientă a puterii la unitatea de acționare și comportament previzibil în toate condițiile. Ca să poată duce pe oricine, chiar și în cele mai sălbatice regiuni. De aceea, am echipat-o cu o unitate de acționare dovedită și fiabilă Shimano Sora R3000 și frâne cu disc mecanice Tektro MD C550. Datorită acestei soluții, vei putea face reparații chiar și în cele mai izolate locuri. Shimano Sora R3000 este o casetă cu nouă viteze cu o manivelă cu două rânduri pentru față – acest lucru permite ajustarea cu ușurință a sarcinii la condițiile de pe traseu.

KROSS Esker 2.0 are un cadru din aluminiu fabricat din aluminiu lite și, de asemenea, o furcă. Pentru această soluție deja confortabilă, am selectat componente care îmbunătățesc și mai mult confortul în teren. Unul dintre ele este ghidonul larg flare (se lărgește în jos) care ajută la menținerea controlului asupra bicicletei în condiții mai grele. Bicicleta noastră de pietriș are, de asemenea, anvelope late – am echipat-o cu anvelope de 37 mm WTB Riddler Comp Tan.

Soluții verificate

Pentru a asigura cea mai mare utilitate, bicicleta gravel KROSS Esker 2.0 are toate soluțiile care ar trebui să se regăsească în acest tip de biciclete. Ascultând sfaturile experților în turismul cu bicicleta, am dotat bicicleta cu numeroase suporturi care facilitează instalarea de coșuri suplimentare pentru bidoane, portbagaj, aripi de noroi sau alte elemente de echipament suplimentar.

Pentru a-i asigura o versatilitate deplină, am lăsat în ramă și în furcă mult spațiu pentru anvelope. Pentru a ajuta la menținerea stabilității în teren, am decis să mărim distanța dintre axe în comparație cu bicicletele noastre de șosea sau CX. În cele din urmă, pentru a face călătoria mai plăcută pentru persoanele care de-abia își încep aventura cu bikepacking, am folosit un domeniu larg a raportului de transmitere. Întregul este completat de o șa WTB Sport Volt, adaptată pentru deplasare off-road.

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU LITE
FURCĂ ALUMINIU
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO SORA R3000
MANETE SHIMANO SORA R3000
SCHIMBĂTOR FAȚĂ SHIMANO SORA R3000
MANIVELE SHIMANO SORA R3000
MÂNERE FIZIK TERRA MICROTEX
FRÂNĂ SPATE TEKTRO MD C550
PÂRGHII DE FRÂNĂ SHIMANO SORA R3000
BUTUC FAȚĂ SHIMANO ACERA M3050
SUPORT SHIMANO BSA BB-RS500
ANVELOPE WTB RIDDLER 700x37 COMP TAN
GHIDON ALUMINIU
LANȚ CN-HG53
JANTE KROSS
BUTUC SPATE SHIMANO ACERA M3050
ȘA WTB VOLT SPORT
FRÂNĂ FAȚĂ TEKTRO MD C550
CONTROALE FSA NO.42/ACB 1-1/8"
DANTELE 50T-34T/175MM
NUMĂR DE VITEZE 18
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 11-34T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO HG201
COLECȚIE 2021
Sex Unisex
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
ESKER 6.0 Anterior ESKER 6.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaESKER 2.0
To Top